自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

e_man 發表於 17-12-24 00:51
bk 朋友們, 有人收到嘛
抽到咖啡卷但未收到呀

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

e_man 發表於 18-2-25 18:45
仲未收到奬卷, 請問大家有收到嗎

中央情報員話:會喺 2018 年 2 月 7 日終極大抽獎結果公布後六至八星期安排國民領取或郵寄有關禮品請各位耐心等候~~

詳情:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20987676&extra=page%3D1
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主

仲未收到!

子爵府

我都抽到,還未收到

公爵府

wong2323 發表於 18-2-25 20:47
中央情報員話:會喺 2018 年 2 月 7 日終極大抽獎結果公布後六至八星期安排國民領取或郵寄有關禮品,請各 ...

點解唔係直接寄張coupon ,又要特登上去office ? (希望我冇理解錯誤您哋嗰post)唉,搭車來回車錢都蝕埋。

唔好話俾我知,係要即場食咗杯雪糕。

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

WWT1234 發表於 18-2-25 21:36

點解唔係直接寄張coupon ,又要特登上去office ? (希望我 ...
中央情報員話:會喺 2018 年 2 月 7 日終極大抽獎結果公布後六至八星期安排國民領取或郵寄有關禮品請各位耐心等候~~

詳情:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=20987676&extra=page%3D1
唵嘛呢叭咪吽      

男爵府

回覆 wong2323 的帖子

領取或郵寄, 即可選擇郵寄?

男爵府

可耐心等侯的, 見12 月17 日收到通知至今仍未收到, 以為是黑客盜竊資料

超級版主

e_man 發表於 18-2-26 21:41

領取或郵寄, 即可選擇郵寄?
據我所知雪糕券及starbucks券都係郵寄,其他大獎就要上BK領取
請耐心等候
唵嘛呢叭咪吽      

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

wong2323 發表於 18-2-27 10:51
據我所知雪糕券及starbucks券都係郵寄,其他大獎就要上BK領取
請耐心等候
...

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

wong2323 發表於 18-2-27 10:51
請耐心等候
...

我都等緊starbucks券, 謝通知

男爵府

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我都等緊
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

禁止訪問

大宅

我都中佐雪糕券,提交佐資料但未收到!

男爵府

bk 朋友們, 我已收到寄來的券, 大家收到嗎? 謝謝 baby kingdom

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

我都中咗雪糕卷呀

男爵府

回覆 洛婷 的帖子

瑪瑙宮

冇喎

首頁

尾頁