跳至

首頁

尾頁

別墅

因本人沒有車到SF機場接女兒回家, 所以請問各位媽咪有沒有接機車或可靠旅行社可以有接機服務, 因女兒是晚上九時才到SF機場, 我覺得會危險, 請問有沒有可靠的車隊可以接回家中, 謝謝。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

call super shuttle或者叫佢call uber/lyft
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

別墅

回覆 rose-mag 的帖子

謝謝幫忙。

別墅

請問在網上有一個名叫 "舊金山任我行" 有車接機, 是否可靠呢?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Dedemom 發表於 17-12-30 01:14

請問在網上有一個名叫 "舊金山任我行" 有車接機, 是否可靠呢? ...

未用過,睇佢資料都幾貴喎,一至兩人一趟要$65,如非8:00am-9:00pm內再加$15,另每人只包一件行李。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

別墅

謝謝。

伯爵府

Dedemom 發表於 18-1-7 23:46

謝謝。

不好意思,請問後來找了什麼車女呀?
我女返去夜晚機9點幾才到,
如果方便,可以給資料我嗎?
謝謝!

大宅

Dedemom 發表於 17-12-28 10:11
因本人沒有車到SF機場接女兒回家, 所以請問各位媽咪有沒有接機車或可靠旅行社可以有接機服務, 因女兒是晚上 ...

Uber啦,叫車有司機及車資料,叫呀女上車send比你,到咗聯絡你,咁就安心啦

伯爵府

ucuniversal 發表於 18-7-22 16:26
Uber啦,叫車有司機及車資料,叫呀女上車send比你,到咗聯絡你,咁就安心啦
...

謝謝!我女都話,UBER都好安全,
我以為她是怕我擔心才甘講,
現在有本地媽媽級別的人士告訴我知道。
UBER安全的可信性即時高了。(emoji)

首頁

尾頁

跳至