元朗肖珍定郭羅桂珍好?

sayaho
|
元朗肖珍上午定郭羅桂珍下午好?
聽好多人講肖珍差左, 但郭羅桂珍又比較新, 所以唔知點揀好
ling888999
|
回覆 sayaho 的帖子

肖珍聽D人講換咗D老師,面試時都幾講規矩,學校好整潔。郭羅桂珍新學校,面試時睇得出老師好有愛心,我仔仔好開心。不過我有肖珍,保田offer, 放棄了郭羅桂珍上午班。 你住邊?近邊間多D?
sayaho
|
ling888999 發表於 17-12-28 18:40

肖珍聽D人講換咗D老師,面試時都幾講規矩,學校好整潔。郭羅桂珍新學校,面試時睇得出 ...
我住雞地附近, 所以肖珍算近D
Nikiy617
|

Hi

我本來係屯門媽媽, 我仔讀緊屋企附近間美樂, 嘗試去IN 郭羅桂珍, 後來比左上午offer 我仔.
最後我都決定讀郭羅桂珍, 因為新校, 同採用蒙特梭利教學, 我覺得比其他保幼無咁谷, 我有問過個主任, 部份老師同主任都係易保調過去, 我係interview 時覺得佢地好有愛心, 我仔都好開心....

但最大問題係遠, 校車未定到出年會唔會添加校車到屯門區.....
ling888999
|
回覆 Nikiy617 的帖子

希望你仔仔讀得開心!我都覺郭羅桂珍老師好有愛心!
meiki0315
|
想問下各媽媽,面試難嗎?
AnnabelleLi
|

回覆 ling888999 的帖子

我細妹個仔讀緊K3 ,佢覺得老師都係大部分幾好,但某兩三個平時會比較少笑容個樣比較嚴厲
babybaby_pig
|
AnnabelleLi 發表於 18-9-30 21:46
回覆 ling888999 的帖子

我細妹個仔讀緊K3 ,佢覺得老師都係大部分幾好,但某兩三個平時會比較少笑容個樣比 ...

我仔仔都係k3呀~佢係咩班?
wahwah15
|
ling888999 發表於 17-12-28 18:40

肖珍聽D人講換咗D老師,面試時都幾講規矩,學校好整潔。郭羅桂珍新學校,面試時睇得出 ...

好多人話肖珍差左, 有無人知其實係邊方面差左?
老師無咁有愛心? 定係教學方面無咁好?