美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

雪花秀: 環境非常舒適,服務好好,個個美容師都好好手勢,唔算hard sell,有優惠會話你知,但唔買都可以,買一個大銀碼每次做既野去扣錢,亦可以只買一個療程買次數,facial 主要分4條line, 價錢大約$1700-3xxx, 偏貴,感覺都舒服,Facial 都會有肩頸,手腳按摩,但因為除左美白個Facial ,其他3條line都比較滋潤,個人覺得做完會"立" ,每次做療程前都會先浸腳,按摩因我怕大力,試過兩次都唔受到力度。
Valmont spa : 都係買大銀碼扣錢,亦可買次數,我去過中環,銅鑼灣兩間,中環大間D, 非常鍾意佢地既Facial, 因平時都係用佢既護膚產品多,每次做完好舒服,即時白滑保濕左,精神左,Facial 平均$1200-1800,如果用返佢地既產品黎講係一d都唔算貴,按摩師手勢都可以,試過做推脂都訓到覺,一樣唔算hard sell, 多謝都係介紹返最新優惠,唔買都唔會黑面

複式洋房

回覆 sin_cinderella 的帖子

如果講舒服同relax 就一定係雪花秀, 因為佢做Facial 都會有埋肩頸,手腳按摩,成個過程係去好享受咁的。(我係去spa果邊)Valmont 就似美容院式小小,有針清,針對性皮膚多d,我見佢Facial 都有好多款,選擇多d,效果會明顯D。

複式洋房

回覆 sin_cinderella 的帖子

我通常係book平日下午時段,如果指定就難book d, 唔指定就還可以,但我通常都係一星期前book。

首頁

尾頁

跳至