天主教領報

小波B
|
有無天主教領報2018 K1 朋友仔呀?
leung_fatfat
|
回覆 小波B 的帖子

hi, 剛收到下午班offer,你呢?
小波B
|
leung_fatfat 發表於 18-1-4 14:15
回覆 小波B 的帖子

hi, 剛收到下午班offer,你呢?

我都係下午架!
leung_fatfat
|
小波B 發表於 18-1-4 17:48
我都係下午架!

不過我會交信要求轉上午,仔上午會好d
小波B
|
leung_fatfat 發表於 18-1-5 20:58
不過我會交信要求轉上午,仔上午會好d

我都有諗過,不過唔知封信點寫好,而且諗下下午都有好處,所以未必轉
ssshk
|
我都係pm
好似時間方便啲所以未必轉
ssshk
|
請問大家有開whatsapp group?
小波B
|
ssshk 發表於 18-1-8 00:16
我都係pm
好似時間方便啲所以未必轉

我都係咁諗。。
小波B
|
ssshk 發表於 18-1-8 00:17
請問大家有開whatsapp group?

我地開左一個,不過得好少人,你有興趣加入嘛?:mother:
per0326
|
我都收到下午OFFER, 有興趣入GROUP!! 可唔可以ADD 埋我?
小波B
|
per0326 發表於 18-1-10 13:06
我都收到下午OFFER, 有興趣入GROUP!! 可唔可以ADD 埋我?

Ok呀
ssshk
|
好呀
已pm
YokoChow
|
請 add 我,thx
小波B
|
YokoChow 發表於 18-1-14 00:03
請 add 我,thx

Pm you
Lovely媽咪
|
BK禁止一切有關bk以外之通訊群組邀請或要求加入之留言,請勿於版面留下加我等留言,如再發現將會關閉此帖,敬請合作!
靚靚太
|
想問媽媽領報呢間學校好唔好呀?
irislkw
|
靚靚太 發表於 18-10-13 09:20
想問媽媽領報呢間學校好唔好呀?

我小朋友k3 每一日都開心返學開心放學
老師大部分都已經做了8年以上 除了呢學期有4位老師退休和升遷外 老師流失率超低
學校課程都是跟教署指引 所以不會有什麼教深功課量問題 另外一讚是家教合作 關係超好 家長都好熱心去幫學校一一去分擔不同工作 若見有需要學童 都會開小組 設計活動 由專家跟進 我對學校就相當滿意(emoji)