親子旅遊

跳至

首頁
34567...12

尾頁

伯爵府

回覆 alicewtw 的帖子

唔該晒!

複式洋房

回覆樓主

可否pm 包車司機資料嗎?

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

Lollipoprainbow 發表於 18-3-22 22:37
可否pm 包車司機資料嗎?

Please check PM

男爵府

2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

想要問下新山邊個AEON MALL?上網睇有2個既

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

fdcm 發表於 18-3-23 14:13

想要問下新山邊個AEON MALL?上網睇有2個既

近legoland嗰個

大宅

你好,我想要包車資料,可否給我,thx

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

nicole_CC 發表於 18-3-23 16:39

你好,我想要包車資料,可否給我,thx

Please check PM

男爵府

2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 遊學勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章

係咪到時同司機講最近既AEON MALL?定係就甘講AEON MALL就得?

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

fdcm 發表於 18-3-24 11:42

係咪到時同司機講最近既AEON MALL?定係就甘講AEON MALL就得?

就咁講Aeon Mall就得,你可以同酒店既boy講,佢會幫你同的士司機講

男爵府

alicewtw 發表於 18-3-24 12:21
就咁講Aeon Mall就得,你可以同酒店既boy講,佢會幫你同的士司機講

唔該哂

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

alicewtw 發表於 18-1-2 18:50
食:
唔喺酒店食可以搭的士落Aeon mall, 唔駛10分鐘車程,馬幣14蚊。酒店會幫你叫的士,但返黎就自己搵車, ...

del

大宅

alicewtw 發表於 18-1-2 18:49
住:
Legoland hotel, 大堂同酒店房都好多lego玩,又有lego movie睇,小朋友好似入左樂園咁好開心。但房間 ...

可否提供包車資料?
如果唔塞車,新加坡去legoland係未1個鍾
即係其實玩完legoland再去食海鮮加螢火蟲再返新加坡即日來都得?
海鮮間餐廳係包車師傅包?好食同貴嗎
謝謝

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

shootingstars 發表於 18-3-26 02:01
可否提供包車資料?
如果唔塞車,新加坡去legoland係未1個鍾
即係其實玩完legoland再去食海鮮加螢火蟲再返 ...

唔塞車一個鐘係得既。如果你只玩一個園,又唔怕攰同趕,行程上係可以既。一早過新山,玩到5點由legoland出發去食海鮮,你可指定或叫司機介紹,好平架咋,口味就因人而已;8:30睇完由螢光蟲園落返legoland都要一個鐘,再預多個幾鐘過返新加坡,你預返到去酒店都要成11點。

大宅

alicewtw 發表於 18-3-26 08:30
唔塞車一個鐘係得既。如果你只玩一個園,又唔怕攰同趕,行程上係可以既。一早過新山,玩到5點由legoland出 ...

哇,都幾Chur
哈哈哈,謝謝分享

複式洋房

回覆樓主:

1)搭車問題,想4月4日去,仲未買票, 好苦惱兩大三小搭咩車去 ? 我問完包車成SG190,千一蚊 港紙 包車好貴呀 。 各位有冇一啲平啲信譽好嘅包車推介?。。 請問到時 有冇其他選擇比較方便 ? 2)另外, 見到 bengsengtravel網站有 環球影城同legoland都平啲, 有冇人買過呢間係香港網站? 想問 搭的士同包車車費 相差很多嗎? 本身諗住去legoland玩帶住小朋友兩個女11歲六歲, 一個仔四歲幾,新加坡酒店包車 到legoland 能一日玩兩個園嗎?定唔去legoland ,直接入聖沙淘 冒險水上樂園玩 半日? 因臨時改了去新加玻,下星期出發,(emoji)‍♂️(emoji)‍♂️ 請求大家比意見及資料!謝謝,做未排到行程(emoji)

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

Finana 發表於 18-3-26 10:17

1)搭車問題,想4月4日去,仲未買票, 好苦惱兩大三小搭咩車去 ? ...

私訊左包車司機比你,你可以報下價;之前我搭係SGD80一程新加坡至新山,七人車。
一日來回仲要玩兩個園係好趕,但你ok既當然冇問題。我自己就會分兩日玩,住一晚Legoland Hotel,因為真係輕鬆開心舒服好多。

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

Finana 發表於 18-3-26 10:17

1)搭車問題,想4月4日去,仲未買票, 好苦惱兩大三小搭咩車去 ? ...

你去星馬幾多日?睇時間再定行程,同埋睇你小朋友想玩水多d定機動遊戲多。

別墅

alicewtw 發表於 18-1-2 18:50
食:
唔喺酒店食可以搭的士落Aeon mall, 唔駛10分鐘車程,馬幣14蚊。酒店會幫你叫的士,但返黎就自己搵車, ...

Can pm me 包車資料?Thank you

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

Yee_eey 發表於 18-3-26 23:50
Can pm me 包車資料?Thank you

Pm already

伯爵府

alicewtw 發表於 18-3-22 18:37
PM左資料比你。我新加坡同新山兩個trip黎,所以新山個次係新加坡落機包車直落新山。亦因落機時間遇正放工 ...
謝謝你資料! 請問你係咪落機即去新山,而走亦直接係新山走?

你去睇瑩火蟲果日,是否返回Legoland 酒店?

我打算落機中午12點幾,直接過新山,去到check埋IN,我諗都成3,4點, 果日應該無咩行程做到。 好似蹝左一日咁! 去HELLO KITTY land又太趕。

如果我之後都打算去浪陶沙住hard rock,你覺得我好唔好倒轉個行程。 即係先去玩浪陶沙,之後才去新山玩,再由新山直接去機場返香港? 我搭下午4點幾機。

謝謝!

首頁
34567...12

尾頁

跳至