請問有無小朋友讀緊ABC pathways?

lo1118
|
lemonwegrass 發表於 18-10-2 09:28
Cambridge 一星期一堂1.5小時。iLearn Kinder 一星期三堂每堂2小時。

iLearn 有拼 ...

吾該你.
sai913
|
coolchi 發表於 18-1-6 00:10
感覺如何?

小兒都在ABC上左幾年,老實講一般,只可以話Oral對答大致可以,都要睇番老師質素,另每半年左右又轉老師
C.Humphrey
|
sai913 發表於 18-10-2 21:13
小兒都在ABC上左幾年,老實講一般,只可以話Oral對答大致可以,都要睇番老師質素,另每半年左右又轉老師
...

我個centre老師相對穩定,三年都同一個老師,K2考starters、movers成績都好理想,我諗真係要夾老師
QABABY
|
lo1118 發表於 18-10-2 20:55
吾該你.

Cam: 一班最多十個。。
pm1202
|
C.Humphrey 發表於 18-10-2 21:59
我個centre老師相對穩定,三年都同一個老師,K2考starters、movers成績都好理想,我諗真係要夾老師
...

你小朋友有另外上 cambridge 課程嗎?或讀ilearn已足夠準備考 starters movers?
C.Humphrey
|
pm1202 發表於 18-10-2 23:15
你小朋友有另外上 cambridge 課程嗎?或讀ilearn已足夠準備考 starters movers?

只上ilearn,另外我自己報考trinity GESE都有好成績,K3頭睇書已睇Chapter book, 所以ilearn雖然唔平,但我都一路keep住俾兩個小朋友讀,英文個底打得幾好
pekkle_n_friend
|
回覆 coolchi 的帖子

我小朋友K2, 啱啱上咗兩堂Cambridge, 小朋友話鍾意返, 我覺得培養佢對英文有興趣先, 咁已經好好.