網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有冇人買過呢隻?
琴晚睇左好耐,得呢部岩心水啲
有干濕吹三功能
最緊要唔洗清隔塵網
評論又話部機唔會太嘈
有冇人買過?好唔好用?

象牙宮

你在國外?

香港住的地方細, .... 想一想。
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 18-1-7 09:11
你在國外?

香港住的地方細, .... 想一想。

住香港啊,諗住擺係餐枱下面咋
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我細佬住村屋,有花園,用緊,好用,住樓唔建議,好大部

333s    發表於 18-1-7 15:33

象牙宮

丫飛 發表於 18-1-7 09:24
住香港啊,諗住擺係餐枱下面咋

擺係餐枱下面。 叻。
我也是 餐枱下面摆柜子。不占地方。

吸塵器, 和你不同意見。為何不選手持吸塵器,
1. 不占地方, 2. 輕身, 運費也低。3. 万一坏, 退回運費也低。??? 唸下。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

以下, 很不错的選擇

理性討論交流者。

象牙宮

家里在用。
很輕, 灵活, 倒垃圾 超方便。** 手掌細 虎口位, 握著累DD。

剛買的。

未來想用的。

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 18-1-7 15:44
家里在用。
很輕, 灵活, 倒垃圾 超方便。** 手掌細 虎口位, 握著累DD。

想買吸塵机, 這部好用嗎? 有冇link?

象牙宮

Rayca 發表於 18-1-7 20:43
想買吸塵机, 這部好用嗎? 有冇link?

你喜那个机, 不如一起研究下。
或初選几个作比較。 最后決定1个。 會更理想。

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 18-1-7 20:53

要慢慢硏究吓先, 暫時未有心水, 唔敢買太貴

333s    發表於 18-1-8 08:40

大宅

333s 發表於 18-1-7 20:53

唔知韓夫人這款好唔好, 見1600w, 价錢唔貴, comment都ok, 但係咪要換插頭先用得? 有冇JM可給意見?

象牙宮

Rayca 發表於 18-1-7 22:56
唔知韓夫人這款好唔好, 見1600w, 价錢唔貴, comment都ok, 但係咪要換插頭先用得? 有冇JM可給意見?
...

1600w, 電原須 > 家電。大功率 插座

淘家電, 必須 要動腦筋的。
吸塵器/ 家電 : 最簡單, 易, 实惠。
* 不夠長, 淘延長線。
* 插头不一樣, 淘插头。
* 插座不夠, 淘插座。

貴的, 找水電, 更換插头。

理性討論交流者。

伯爵府

玩具勳章

回覆 丫飛 的帖子

我買咗 好大部 可以吸水,同埋放水入去吸塵 整體來說可以 但阻地方

男爵府

sum_mit 發表於 18-1-25 16:22
回覆 丫飛 的帖子

我買咗 好大部 可以吸水,同埋放水入去吸塵 整體來說可以 但阻地方 ...

我都係唔買住喇,7月份要搬屋費事搬
搬左屋先買……
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

紀錄:
大仔出世7磅半  大女出世6.9磅
二女出世6.7磅  三女出世6.1磅

首頁

尾頁

跳至