親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Wing03yan18 發表於 18-10-31 02:36
請問可以pm我劉生資料嗎?thx

Sent la
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

HippoStore 發表於 18-11-1 22:41
Sent la

可否pm劉先生資料給我

大宅

peggyxyim 發表於 18-11-2 10:34
可否pm劉先生資料給我

Sent la , pls check pm
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

複式洋房

我也想要劉生資料,可pm給我嗎?謝謝

複式洋房

ChingChing730 發表於 18-1-7 23:10
你好,我將於CNY去韓國玩,請問有人試過包車嗎?因為有兩個老人家,想佢地舒服啲。 Thx
...

我也想要劉生資料,可pm給我嗎?謝謝

男爵府

vkzone 發表於 18-2-17 16:08
回覆 karenlyk 的帖子

如果一行8人, 其實包車玩或是join 1 day tour好呢? 想去法國村+南怡島+楊平單車

我會參加KKday一日團,會否適合你? $487/each。

大宅

BK Milk勳章

dewberry 發表於 18-4-19 10:50
3大2小值得包車?
去南怡島車程幾多?

我都想知,3大2小,跟tour想去南怡島,鐵路單車同草泥馬都成$3000幾,包車好似抵啲,但係入場費到底幾錢呢

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

想要司機劉生聯絡資料。謝謝

大宅

karenlyk 發表於 18-2-21 14:07
我啱啱去咗冰釣,南怡島,小法國

本來包車提議冰釣嗰度食午餐,我決定縮短時間,去南怡島食午餐,之後去 ...

你好! 請問包車去南怡島及小法國, 是否只送到南怡島碼頭, 之後自已搭船入南怡島再自已乘車往小法國? 謝謝!

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

ping16 發表於 18-11-27 10:08
你好! 請問包車去南怡島及小法國, 是否只送到南怡島碼頭, 之後自已搭船入南怡島再自已乘車往小法國? 謝謝! ...
包車送到南怡島碼頭, 自己坐船入島
司機喺碼頭等我哋, 入島前會商量幾點回程離開.
碼頭有休息室, 好多司機喺嗰度等
我包一日車, 所以係唔需要自己搵車去小法國

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

peony_only 發表於 18-11-14 11:26
我都想知,3大2小,跟tour想去南怡島,鐵路單車同草泥馬都成$3000幾,包車好似抵啲,但係入場費到底幾錢呢 ...
南怡島門票 https://namisum.com/information/
鐵路單車 https://www.kkday.com/zh-hk/product/2716

俾你參考, 自己計數

大宅

karenlyk 發表於 18-11-28 08:03
包車送到南怡島碼頭, 自己坐船入島
司機喺碼頭等我哋, 入島前會商量幾點回程離開.
碼頭有休息室, 好多司機 ...

非常感謝你的回覆! 得知司機會包送到小法國不用花時間等車. 唔該曬

karenlyk    發表於 18-11-29 08:14

大宅

回覆樓主:

想要司機劉生聯絡資料。謝謝
url] [/url]

大宅

stepchk 發表於 18-1-10 13:16
回覆 ChingChing730 的帖子

舊年復活節我搵咗劉生包車,價錢比出面貴dd,但係佢好好,你想點樣佢都會盡量幫你 ...

2019農曆年會去韓國,想搵包車同機場接送,可以PM要劉生資料嗎

複式洋房

tammykam01 發表於 18-11-12 15:29
我會參加KKday一日團,會否適合你? $487/each。

我都係諗住,一日團呢度上個度落,有得包埋食都okay

別墅

麻煩可否提供劉生包車資料? Thanks

大宅

回覆 HippoStore 的帖子

你好呀, 我都想要mr lau 包車資料, 謝謝!

複式洋房

回覆樓主:

可以給我包車劉生資料嗎 thz

別墅

stepchk 發表於 18-1-10 13:16
回覆 ChingChing730 的帖子

舊年復活節我搵咗劉生包車,價錢比出面貴dd,但係佢好好,你想點樣佢都會盡量幫你 ...

可否pm劉生資料, thx

珍珠宮

2024年龍年勳章

karenlyk 發表於 18-11-28 08:06
南怡島門票 https://namisum.com/information/
鐵路單車 https://www.kkday.com/zh-hk/product/2716

好有用。

首頁

尾頁

跳至