有冇jm係唐安麒做過瘦身及養生療程

claracheung
|
得吾得,效果好嗎?因價錢都吾平
cariskoo2002
|
我試過1988個plan,會教你飲食,做機令你身體循環好d,但真係想減到要靠你飲食,或者你負擔到五位數字以上去keep住做機
Carmensy
|
cariskoo2002 發表於 18-1-8 21:26
我試過1988個plan,會教你飲食,做機令你身體循環好d,但真係想減到要靠你飲食,或者你負擔到五位數字以上去k ...

徵求需要減重5-10公斤者
{男女老少不拘}
要考金牌(emoji)終身教練,健康瘦身,需要幫人3個月減重5-10公斤,或瘦到底,如身邊朋友有興趣可whatsapp 我 96424720

完全不用5位數字
甜甜格格
|
claracheung 發表於 18-1-8 20:35

我估過,仲重左一磅,好多不愉快經歷
claracheung
|
甜甜格格 發表於 18-8-11 19:10
我估過,仲重左一磅,好多不愉快經歷

可告知咩事嗎?我而加一路做緊机(因買了很多格療程),但完全冇瘦过,磅数仲要係上升中,唉……………………不過服務態度算好好,所以就加碼咁買囉(emoji)
甜甜格格
|
claracheung 發表於 18-8-11 21:18
可告知咩事嗎?我而加一路做緊机(因買了很多格療程),但完全冇瘦过,磅数仲要係上升中,唉………………… ...

我之後都join左好多療程,做熱石嗰陣,做美容師辣親我,俾我揀精油嗰陣,成支隊我個鼻度,又試過啲精油導致我皮膚敏感,同佢地講唔要呢個人幫我做,之後又係佢,療程係有期限,我今年二月份做緊,我話book埋秒殺療程,佢叫我唔使咁快,到我再book,佢話12月已經過咗期,仲話留言左比我,根本無,療程2月仲進行中,何來12月過期,後尾同朋友傾返,原來佢喺台灣之前好多分店,因為手法問題,基本全部撤離台灣
Ashleycorina
|
甜甜格格 發表於 18-8-12 18:06
我之後都join左好多療程,做熱石嗰陣,做美容師辣親我,俾我揀精油嗰陣,成支隊我個鼻度,又試過啲精油導 ...

個老闆仲成日好proud 話自己良心生意,零投訴
甜甜格格
|
Ashleycorina 發表於 18-8-12 18:46
個老闆仲成日好proud 話自己良心生意,零投訴

係無上報紙咪零投訴囉
claracheung
|
甜甜格格 發表於 18-8-12 18:06
我之後都join左好多療程,做熱石嗰陣,做美容師辣親我,俾我揀精油嗰陣,成支隊我個鼻度,又試過啲精油導 ...

你係邊間做?我係九龍湾,其實佢地d療程係幾貴(個人認為)
littlegirl3298
|
claracheung 發表於 18-8-12 19:02

其實佢呢間啲生意應該唔係好好
波ball
|
claracheung 發表於 18-1-8 20:35

最近因為佢$1988買1送1,所以join左瘦身+通經絡,都係教返你飲食、做下機咁⋯果10日不停咁食菜,但磅數無落過,手、大髀、肚就細左0.5cm
唔join好過join......嘥錢

GorgeousMum
|
我參加過,用咗五位數字,四個月減到十六磅。服務好好,不過價錢好貴。我覺得主要係跟佢控制飲食。做機效果好一般。如果你係用咗錢後會堅持跟足,咁係可以join, 否則search佢的宇宙飲食法,唔難跟,我相信一樣得,又慳錢。另一原因係通常放工後去,做完已過晚飯時間,如果一星期去二次,食少咗兩餐晚餐,持之以恆,又瘦D。
甜甜格格
|
claracheung 發表於 18-8-12 19:02

我係葵芳
baby_ju
|
GorgeousMum 發表於 18-8-12 21:58
我參加過,用咗五位數字,四個月減到十六磅。服務好好,不過價錢好貴。我覺得主要係跟佢控制飲食。做機效果 ...

謝分享
machuchu
|
波ball 發表於 18-8-12 20:01

最近因為佢$1988買1送1,所以join左瘦身+通經絡,都係教返你 ...

通經絡做完成身肌肉痛