親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

MissMaMa 發表於 18-8-31 20:04
Sorry ,唔明你呢句"你明天飛咩?" 想表達什麼

你話:「要星期四訂指定地方,才有88折!」

我以為你明天飛所似不能用!

珍珠宮

claudialuk2011 發表於 18-8-31 21:59
你話:「要星期四訂指定地方,才有88折!」

我以為你明天飛所似不能用!
真係雞同鴨講你話用HSBC VS有12%off,我只係想補充一下資料,promo 只限逢星期四用,同埋只限預訂指定國家的酒店,才有12% off!

請問同我係咪聽日飛,有乜關係?

珍珠宮

claudialuk2011 發表於 18-8-31 21:57
有人問緊「EXPEDIA 訂票可靠嗎? thanks」!

OK 你啱

珍珠宮

MissMaMa 發表於 18-8-31 22:13
真係雞同鴨講你話用HSBC VS有12%off,我只係想補充一下資料,promo 只限逢星期四用,同埋只限預 ...

其實我都想問

珍珠宮

終極熊貓 發表於 18-8-31 20:31
講多句姐
google夠係常識,但唔覺得呢度有~

我覺得你#34的回應講得啱,好多人以為有promo code就平,所以用promo code 訂左,隨時仲貴過用app又或者thru格價平台訂。

真相係,好多人都唔知格價技巧,我亦唔認為格價係常識。

#34的回應,都係想提醒JM,好好呀

珍珠宮

MissMaMa 發表於 18-8-31 22:37
我覺得你#34的回應講得啱,好多人以為有promo code就平,所以用promo code 訂左,隨時仲貴過用app又或者th ...

多謝~

大宅

回覆樓主

其實想問即時付款就會俾港幣,但延遲付款就計當地貨幣。但㨂左延遲付款係咪就無得改番即時付款。有時個兌換率始終有出入。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

monIII 發表於 18-8-31 23:52
其實想問即時付款就會俾港幣,但延遲付款就計當地貨幣。但㨂左延遲付款係咪就無得改番即時付款。有時個兌換 ...

agoda係咁既,你用佐延遲付款,個booking會顯示港幣同當地價幣。到期付款時,但agoda個匯率同正常匯率係差好遠,就算你尼一刻明明匯率比當時book跌佐好多,但agoda係會仲差過你book既匯率,所以如果用佐延遲付款,最好係過數前打去agoda改即時過數,通常佢會再報一次現時匯率,但你同佢講差咁遠,其實佢可以幫你做返當日book果個港幣錢價,而唔跟任何匯率。

大宅

yuyu.c 發表於 18-9-1 00:27
agoda係咁既,你用佐延遲付款,個booking會顯示港幣同當地價幣。到期付款時,但agoda個匯率同正常匯率係差 ...

原來係咁,因我就係見相差都大。
多謝你的建議。

大宅

點解係agoda (電腦)顯示唔到Promotion code 位置,咁點入code?

珍珠宮

bbcloudy 發表於 18-9-22 19:42
點解係agoda (電腦)顯示唔到Promotion code 位置,咁點入code?

由tripadvisor入~

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

仲有如果酒店係到店付款,就基本上用唔到 promo code...
最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

首頁

尾頁

跳至