嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

JD930 發表於 18-7-30 13:46
我哋睇yoyo因為佢有得連埋car seat
哈哈妳就好啦慳返幾千蚊

我地本來睇中果架 chicco 都唔貴, 減左價 $27xx, 幾好架, 又大部又實淨, 你可以去睇下 car seat 我地都未買, 睇中左都係 chicco 有得初生坐到 7 歲, 就一部過唔駛換, 因為出面好多都係 6個月前一款, 6個月後又另一款咁....

JD930    發表於 18-9-12 08:54
大事化小, 小事化毛.........

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

kmbb519 發表於 18-7-30 22:38
我地本來睇中果架 chicco 都唔貴, 減左價 $27xx, 幾好架, 又大部又實淨, 你可以去睇下 car seat 我 ...

記唔記得bb車咩型號啊?
Yoyo個部車連car seat 六千幾,不過只係坐到六個月... 妳chicoo 呢個幾好喎
我床仔買咗chicoo,佢宜家有折

禁止訪問

2018復活節勳章

珍珠宮

2024年龍年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 大廚勳章

JD930 發表於 18-7-30 23:23
記唔記得bb車咩型號啊?
Yoyo個部車連car seat 六千幾,不過只係坐到六個月... 妳chicoo 呢個幾好喎 :goo ...

唔記得啊 又無影低相, 你去 chicco 睇下, 唔係好多部架咋

大事化小, 小事化毛.........

珊瑚宮

kmbb519 發表於 18-7-31 20:56
唔記得啊 又無影低相, 你去 chicco 睇下, 唔係好多部架咋

好呀

洋房

千奇唔好,唔知到質素係點買返嚟好麻煩

JD930    發表於 18-9-12 08:54

珊瑚宮

Mi57Yeung 發表於 18-8-20 00:38
千奇唔好,唔知到質素係點買返嚟好麻煩

係...
所以我所有bb嘢會買新嘅...

別墅

我地第一架二手既,因為嗰時唔知買咩好,就搵左架實淨穩重既
6個月前都用嗰架,但6個月之後就換左架新車輕便易收合既18xx(第一架太重)
依家阿囝18m識行,就比佢行路多

第一架買二手用落唔啱換車都無咁心痛,我係用落左先知自己喜好同需要

大宅

試清楚。手掣各樣無損壞可買二手

大宅

我鐘意用揹帶多過車,的確對我黎講少用!如果bb唔肯坐仲更加少用,係後期大個左太重先坐下車,拎車出街方便換片!

2手我覺得衛生問題接受唔到..除非佢可以拆出黎洗,我自己買個架太耐冇用唔知點解會發毛

大宅

我系買2手 一樣甘用 但買回來要徹底清潔

首頁

尾頁

跳至