網上訂Pampers ichiban

小Kim
|
yan317 發表於 18-1-19 16:45
Hktv和士多都唔平,我最近朋友介紹我係網上訂日本內銷版超平,好多人都訂,我pm你
...

我都有興趣,請pm我
keung1020
|
我也都有興趣,可否pm我
stockbab
|
我都有興趣,可否pm我
faithgao
|
Hktv和士多都唔平,我最近朋友介紹我係網上訂日本內銷版超平,好多人都訂,我pm你
...

求pm
halu_aki
|
...

pls pm..thx
bear161006
|
用過甘多隻真心覺得pampers ichiban最好用,不過最貴 我見HKTV mall現在有85折及12%回贈,我有code新客戶買滿$400再減$100, 又送到上屋企,都算底
tonyau
|
...

可以pm 埋我嗎?謝謝
carolwong1103
|
...

求pm thx
rainama
|
回覆 yan317 的帖子

請pm點買pampers, thanks!
Lawsiub
|
...

Pls pm
全心全意
|
...

我都有興趣可以pm 我嗎
winlwy
|
...

Please pm me, thanks!
summer_man
|
可以pm 埋我嗎?謝謝
nlc103
|
...

可以pm 埋我嗎?謝謝你
gniyteus
|
回覆 yan317 的帖子

我都想知呀,可以PM我嘛?
wing288
|
其實屈臣氏online shop都有得訂,仲要一包都送~我上星期訂左2包p牌拉拉褲,夠199就9折,買兩包再8折~圍返都係9x一包咋,抵過fb買~
MacyLeung328
|
求pm
Berrymooncake
|
...

Pm plx
Greenmonday
|
...

可以PM我嗎?謝謝
carrie43043
|
...

請問可否pm我