網上訂Pampers ichiban

vivianyanyan518
|

我個女都係用Pampers,不過我地就係响藥房買。因為好似平d。

vivi23berry
|
yan317 發表於 18-1-19 16:45
Hktv和士多都唔平,我最近朋友介紹我係網上訂日本內銷版超平,好多人都訂,我pm你
...

Can u PM me please? Thanks!
Everett.P
|
Hktv和士多都唔平,我最近朋友介紹我係網上訂日本內銷版超平,好多人都訂,我pm你
...

可唔可以PM為我唔該晒
PPYW
|
...

可pm我嗎?謝謝
等待天使中
|
...

可以pm我嗎?thanks !
shanshan1984
|
pls pm also
Bensonwyc
|
...

Pm me pls
chunfungma
|
...

Hello~ 我都想知詳情呀,可以pm我嗎?thanksss~
yandk2011
|
我想知你用边間運回來
samei
|
...

我都想要,可pm我嗎?
Casperlau
|
...

PM please. Thanks
Yuki_iip
|

回覆 imacphone 的帖子

https://www.facebook.com/babydiaperkingdom/

好多優惠啊
heilaycheung
|
你好請問可以pm 我嗎,thx
kangaroo37
|
Can you pm me please? Thanks
mshdf
|
...

你好,可否pm我嘛,thanks
cl_fridge
|
但係果D網賣D都係水貨黎, 都吾知點運過黎. 依家HKTVMall d promotion打得gum行, 平果少少寧願買正貨
Mybigboss
|
...

可以pm 我嗎? Thz
szeline
|
...

我都想知,可以pm我嗎?
dadacaterpillar
|
回覆 yan317 的帖子

can you pm me pls
chingyee0210
|
...

Can pm ma? Thx!