網上訂Pampers ichiban

littlewhitewhit
|
請問點訂
jumbo_mama
|
yan317 發表於 18-1-19 16:45
Hktv和士多都唔平,我最近朋友介紹我係網上訂日本內銷版超平,好多人都訂,我pm你
...

可 pm嗎? thanks.
happykat
|
請問點訂, pm thanks.
米花熊
|
Hktv和士多都唔平,我最近朋友介紹我係網上訂日本內銷版超平,好多人都訂,我pm你
...

Pm埋我啊感謝
aiko121
|
回覆 yan317 的帖子

想知尿片,tks
Mrs.Shek
|
...

可唔可以PM埋我,我對囝囡都用Ichiban,唔該哂(emoji)
lipp
|
...

can you pm pls?
FIONMS
|
can pm me pls!
waichingxp
|
...

可以pm埋我嘛 謝謝你
whkkatherine
|
...

可唔可以介紹我知,謝
Csumfamily
|
...

可以pm埋我嘛,many thanks
00yuen
|
...

可以pm 埋我嗎?謝謝
happymama906
|
可以pm 我嗎?謝謝
FIONMS
|
...

可以pm我,麻煩曬
|
...

可以pm我嗎?thx
9girls
|
...

pls pm detail to me, thanks!
doblee
|

PM please
tc24862
|
各位Pampers忠實用家,可以留意埋呢個HKTV mall 最新優惠!

買指定幾款箱裝尿片/拉拉褲,就可以升級做HKTVmall VIP, 有Promo Code “ jNPAMPE “仲可以慳足$80!
BBfair 買滿$600仲送$60 HKTVmall現金券! 之後4月開始買夠3次, 仲有禮物收呀!

貼士: 就算之前係HKTVmall已經開咗戶都可以用老公電話再登記享用優惠!
http://bit.ly/2HbULdX

fattydoudou
|
...

Pls pm, 我都想知
beaute28
|
please pm, thanks a lot