自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

今期萬寧換個d 按摩器,好用嗎?想換下按眼,肩膀同腳個三個,請問好用,有冇換左jm 分享下效果?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

回覆樓主:

大宅

hudsonchui 發表於 18-1-13 21:41
今期萬寧換個d 按摩器,好用嗎?想換下按眼,肩膀同腳個三個,請問好用,有冇換左jm 分享下效果?

...

我老公話腰腳都正~
我之前大肚同而家坐月 未用

寶石宮

2023年兔年勳章

hudsonchui 發表於 18-1-13 21:41

...

儲到咁多印花換三樣
聽講眼嗰個好用 不過暫時無貨

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我換左個腰背鬆, 不過要5月先有貨

珊瑚宮

selinako^^ 發表於 18-1-13 22:09
我換左個腰背鬆, 不過要5月先有貨

唯有等

selinako^^    發表於 18-1-13 22:19

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我換左MELODY手果個同TWINSTARS..

打算換埋布丁狗....

MELODY真係麻麻地...
TWINSTARS都OK...係大力少少..要自己就位...岩位就舒服...

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

月希 發表於 18-1-13 22:13
我換左MELODY手果個同TWINSTARS..

打算換埋布丁狗....
我都想換TWINSTAR, 我驚佢太細力, 同埋要拉住好似都幾攰
HELLO KITTY按腳 就唔好啦, 淨係按腳板好怕痕, 如果可以淨按全隻小腿就差唔多

男爵府

換咗布甸狗俾老媽,佢之前咁啱背痛話用完真係舒服d,只係覺得每次得15分鐘唔多夠喉

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

selinako^^ 發表於 18-1-13 22:19
我都想換TWINSTAR, 我驚佢太細力, 同埋要拉住好似都幾攰
HELLO KITTY按腳 就唔好啦, 淨係按腳板好怕痕, 如 ...
係丫...TWINSTARS要拉住,如果唔係會走位...但係好既係可以按好多地方囉...

KITTY我2款都冇換...
雖然我係KITTY迷..但係因為覺得冇乜用都唔換KITTY囉

翡翠宮

月希 發表於 18-1-13 22:24
係丫...TWINSTARS要拉住,如果唔係會走位...但係好既係可以按好多地方囉...

KITTY我2款都冇換...
X2

大宅

回覆樓主:

我換左melody按手、kitty同布甸狗。

Melody按手:我自己有媽媽手,所以覺得好正,唯一唔好似係每次按一隻only.

Kitty:用得最少,最後悔換佢返黎,因為只輕輕的按到前面腳趾部份,仲要好似夾硬用力夾你咁,完全唔舒服。

布甸狗:最中規中矩,做得到按腰又有發熱,m痛時係公司暖下腰按下佢,好舒服。

首頁

尾頁

跳至