元朗萊恩18/19 K1揮手區

charvvmum
|
有冇媽媽 決定讀西菁萊恩呀~傾下計丫
maccax
|
仲係十五十六,未諗定呀!
charvvmum
|
maccax 發表於 18-1-14 10:50
仲係十五十六,未諗定呀!

諗緊邊間呀?
maccax
|
其實係諗緊如未必打算考直資,係咪讀卷校已可以?暫註冊左肖珍。
你已揀定了?
charvvmum
|
maccax 發表於 18-1-14 23:53
其實係諗緊如未必打算考直資,係咪讀卷校已可以?暫註冊左肖珍。
你已揀定了?
...

如果係唔介意大抽獎小學既 就學卷都可以 ~睇自己要求lo
我就計過學卷加外補 都唔差得遠 ~希望就算第時入唔到直資 叩門都有幫助咋~因為太驚 唔知派左去邊

jobe222
|
我小朋友今年會讀萊恩
charvvmum
|
jobe222 發表於 18-1-17 00:21
我小朋友今年會讀萊恩

Am 定 pm 呀?
jobe222
|
charvvmum
|
jobe222 發表於 18-1-17 01:53
回覆 charvvmum 的帖子

Pm

我都係呀~你果個仔仔定囡囡?
jobe222
|
charvvmum 發表於 18-1-17 12:14
我都係呀~你果個仔仔定囡囡?

兩個囡囡,咁有可能會同你小朋友同ㄧ班你小朋友係仔仔定囡囡?
charvvmum
|
jobe222 發表於 18-1-17 12:47

我都係囡囡呀!好厲害!twins!一定好可愛(emoji)(emoji)
可以一齊玩~
charvvmum
|
jobe222 發表於 18-1-17 12:47

知唔知幾月開學呢?
jobe222
|
charvvmum 發表於 18-1-17 13:39
知唔知幾月開學呢?
交完留位費之後都未有任何消息啦,我估應該8月中啩
mpigpig
|
我都係PM.....PM好似得一班。。
teresayan07
|
charvvmum 發表於 18-1-15 00:06
如果係唔介意大抽獎小學既 就學卷都可以 ~睇自己要求lo
我就計過學卷加外補 都唔差得遠 ~希望就算第時入 ...
係啊... 其實成日都聽人講話打算大抽獎既話讀學卷K 就得... 但我諗學術個底打好d... 萬一大抽獎派得差對叩門都有幫助掛? 唔知我咁諗o岩唔o岩?
Layla_LL
|
charvvmum 發表於 18-1-13 23:03
有冇媽媽 決定讀西菁萊恩呀~傾下計丫

AM。有無WhatsApp group可以大家交流下?
yukiyiu
|
我仔會讀呀
想問有冇whatsapp group 可join?thanks:)
charvvmum
|
yukiyiu 發表於 18-2-2 19:41
我仔會讀呀
想問有冇whatsapp group 可join?thanks:)

未有呀 我地開個?
charvvmum
|
teresayan07 發表於 18-1-23 12:26
係啊... 其實成日都聽人講話打算大抽獎既話讀學卷K 就得... 但我諗學術個底打好d... 萬一大抽獎派得差對叩 ...

不過都好睇小朋友自己本身 我地只能盡力
yukiyiu
|
charvvmum 發表於 18-2-3 14:45
未有呀 我地開個?

好呀(emoji)(emoji)