王國教室

跳至

首頁

尾頁

大宅

BB防敏心得分享勳章

1. 我要參加國王帶你遊樂園
2. 因為香港迪士尼樂園係一個大人同小朋友都會玩得好開心嘅地方,而我兩位女女都未去過,而佢地又好喜歡公主,尤其係Elsa,喺屋企會用被嚟扮斗逢,又會一路扮一路唱歌,好想佢地見下真人扮嘅Elsa影下相留念,兩姊妹一定開心到瞓唔著!希望會被國王揀中,等兩姊妹可以夢幻一下自己成為公主!
3. 參加人數:2大2細

王國教室  您好,回覆發表後不可編輯或刪除,請你再次回覆參加,謝謝!  發表於 18-2-26 09:38

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 爸B勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2. 因為今次的活動好有意義,現在的生活物質太豐富,加上好多都是小家庭,只有1-2個小朋友,所以好多時小朋友要求的不太過份,父母都會買給他們,令他們都不太會珍惜. 再加上現在電子產品太流行,好多小朋友都有,令他們沉醉在虛疑世界裡,而忘記了大自然是多麼美麗,和怎樣和別人相處,所以今次的活動就正好可以讓小朋友親親太自然,欣賞大自然的恬靜,花草樹木的和諧,而且今次的主題是環保,還可以教小朋友環保的重要性,可以將自己不玩的玩具送給有需要的人,為環保出一分力,減少製造垃圾,令地球的生命延長
3. 參加人數:2大1細

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章 趣教勳章 最關心BB問題熱投勳章 親子王國15週年勳章

2. 老實講,一家大細去迪士尼玩一日唔係個個家庭都負擔得起,我依類既唔係中產亦唔係基層家庭,冇乜多餘錢去玩亦唔會有任何資助,去迪士尼對我哋嚟講有點遙不可及,而孩子亦好生性,知道入場門票價錢後都冇要求去玩。我希望藉住今次活動,有機會帶仔女入去盡情玩番日,等佢地感受一下香港嘅主題樂園開心玩樂氣氛,親身體驗一下迪士尼機動遊戲排隊情況係唔係如討論區JM所講,經常有人插隊或要等好耐;仲有感受吓迪士尼夢幻氣氛,同埋如王國教室所講,睇吓迪士尼喺環保上做成點,一次過滿足多個願望!
3. 2大人2小童

別墅

BB防敏心得分享勳章

2. 我係一個家庭主婦,全職照顧2位小朋友,自從小朋友升上小一後我地一家人都覺得壓力大左好多,生活節奏忙碌左,加上門票加幅又大左,一家四口要去一次樂園玩真的有點難度!而家除咗每日返學放學,溫書預備測驗考試,週末就只會去附近嘅郊野公園輕鬆一下,接觸下大自然,吸收新鮮空氣嚟減壓!見到國王有咁好嘅活動,我要報名,好想帶2個小朋友去迪士尼真真正正咁放低所有煩惱咁盡情玩返一日!
3. 參加人數:2大2細

大宅

回覆樓主

2. 我想同小朋友都好想去迪士尼樂園,因為我同老公都係最鍾意迪士尼,好想我小朋友都同我地一樣對世界充滿幻想~
3. 參加人數:2大1細

版主

活動已經完滿結束喇,想睇返當日情況,可以click入王國日誌睇睇!

http://www.baby-kingdom.com/home ... =blog&id=177416

首頁

尾頁

跳至