[15 周年國王大激賞] 領取禮品安排

中央情報員
|
各位國民

小編知大家都好心急想儘快領取禮品,[15 周年國王大激賞] 抽獎活動分三期進行,我哋會喺 2018 年 2 月 7 日終極大抽獎結果公布後六至八星期安排國民領取或郵寄有關禮品,請各位耐心等候~~

有關嘅活動條款及細則,大家可以去呢度睇返呀 (按此進入 → [15 周年國王大激賞] 活動條款及細則)

仲有要提提大家,領獎時記得帶埋領獎通知書如果由親友代領嘅記得要填好代領授權書連同得獎人領獎通知書及身份證副本,我哋會根據得獎國民填報嘅領獎資料核對無誤先會發放禮品㗎~~

中央情報員
Sa姨弄眾
|
ada0707
|
lailaiha
|
有冇中獎名單POST出黎?
esmehouse
|
SL100
|

dw0501
|
kaki0901
|
Recolte微笑鬆餅機:104327,111259
誠品$800現金券:112228,113975
Bruno Grill Pot多功能炆煮鍋:101752,109429
Insta360 Nano 360相機:108207,112153
主題樂園2大2細:106067,113837
Dyson風筒:105626,111044

其餘太多自己去返條link睇或等BK PM
Vin仔媽
|
無糖茶妹
|

kit2004
|
中了兩個安慰獎
kaki0901
|
kit2004 發表於 18-1-22 18:35
中了兩個安慰獎

係咪已經pm?
kit2004
|
kaki0901 發表於 18-1-23 14:37
係咪已經pm?
yes
kaki0901
|
kit2004 發表於 18-1-23 14:43
yes

Thanks
希望最後抽獎有份
ttjl7
|

apple_queen
|
我想問下我張中獎starbucks coupon幾時會送出? Thanks.
peggykeung
|
apple_queen 發表於 18-1-26 15:33
我想問下我張中獎starbucks coupon幾時會送出? Thanks.
一樓咪講咗個大約日期囉
apple_queen
|
peggykeung 發表於 18-1-26 16:52
一樓咪講咗個大約日期囉

我見有jm post 去領獎
cutepanda200
|
我未收到星巴克咖啡卷
lailaiha
|
kaki0901 發表於 18-1-23 14:45