張國良開刀時間

memelala
|
請問搵過張醫生開刀既媽媽,張醫生開刀時間準時嗎?我擇日想約下午2點,即係2點推入手術室,bb出世時間會超過1小時嗎?

因為下午3點條命好差,同2點天同地比
Sammitang2014
|
memelala 發表於 18-1-16 23:08
請問搵過張醫生開刀既媽媽,張醫生開刀時間準時嗎?我擇日想約下午2點,即係2點推入手術室,bb出世時間會超 ...

好準時呀!入手術室開始計半個鐘bb已經出世了。
babyjjj
|
通常開刀就幾個字已出世
|
佢預約果個時間加多30分鐘啦
Florence_cc
|
請問搵過張醫生開刀既媽媽,張醫生開刀時間準時嗎?我擇日想約下午2點,即係2點推入手術室,bb出世時間會超 ...

請問張醫生擇日額外再加錢?thanks!
meimeido2002
|
Florence_cc 發表於 19-1-3 01:19
請問張醫生擇日額外再加錢?thanks!

er...依我所知張醫生好似冇得甘樣擇時間,你17 18週見佢個時,佢已經寫曬佢可以book 既時間比你,你可以係個堆日子時間擇,先book 先得,但佢會建議你做左結構先。
musiccisum
|

張醫生話無得exactly,嗰時俾我半個鐘半個鐘咁揀,如果你話3點唔好,咁你揀2點就應該半小時內完成,我嗰時打唔到麻醉搞左好耐都係半小時完成
memelala
|
musiccisum 發表於 19-1-3 14:22
張醫生話無得exactly,嗰時俾我半個鐘半個鐘咁揀,如果你話3點唔好,咁你揀2點就應該半小時內完成,我嗰時 ...

我已經生左半年 張醫生好準時,我入手術室後半小時內bb已經出世,佢提供俾我既日子我揀左最適合我們期望既時辰
musiccisum
|
memelala 發表於 19-1-3 14:41
我已經生左半年 張醫生好準時,我入手術室後半小時內bb已經出世,佢提供俾我既日子我揀左最 ...

係喎,個post係年頭 恭喜哂
yan412chan
|
memelala 發表於 19-1-3 14:41
我已經生左半年 張醫生好準時,我入手術室後半小時內bb已經出世,佢提供俾我既日子我揀左最 ...

想問張醫生係咪只收舊証,新証唔收?
memelala
|
yan412chan 發表於 19-1-14 13:19
想問張醫生係咪只收舊証,新証唔收?

打電話去時講明搵佢開刀,就收。
JNF
|

我上次15分鐘後出世了
yan412chan
|
memelala 發表於 19-1-14 19:39
打電話去時講明搵佢開刀,就收。

好呀!唔該你(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)