自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 唔好煩我 的帖子

紅日

大宅

凡事有因果,樓主今天還執著,只是看不清當日的因吧!放下執著,看遠一點,珍惜現在,天終會有安排,總會有出路的。

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆 banki00 的帖子

樓主好番啲未?

子爵府

回覆樓主:

有我陪你心如刀割。大家加油

男爵府

buybuybuy 發表於 18-1-17 17:30
係咪老公同女兒傷左你心?
係咪忍到開始有焦慮同抑鬱?

主要都係老公

永遠都係懷疑,不能証實的事最痛苦,已經無勇氣去問,只能逃避現實,而我知道我不想改變,唯有一個默默忍受。

男爵府

MHamm 發表於 18-1-17 16:37
凡事有因果,樓主今天還執著,只是看不清當日的因吧!放下執著,看遠一點,珍惜現在,天終會有安排,總會有 ...

我都只係憑“因果”這個諗法去支撐住,否則.....

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

banki00 發表於 18-1-17 12:01
唉!想打個電話都咁難,可能個天都幫唔到我

全部無人聽或者D社工義工忙緊

去食放提開心下

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

而家打電話傾要留個人資料,方便follow up
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

醒目開學勳章

呢一刻相信可能真係好難捱, 但要加油, 捱吓捱吓就過到過難關

响度呻吓可能舒服D
[img align=left]http://www.msndoll.com/uploads/imdoll-8134.gif[/img]

子爵府

回覆樓主:

係度傾?

珊瑚宮

畀面勳章

banki00 發表於 18-1-17 08:52
有冇咩熱線可以傾下,我真係好頂唔順

心如刀割

其實樓主,你要去睇醫生,你可能係情緒出現咗問題,單靠輔導係唔夠,要藥物治療。

伯爵府

回覆樓主

人+半=伴

既然佢不能與你相伴,就不要自己苦惱落去,明知無答案,就唔好再搵,比你搵到又點,咪又係唔開心

當初一齊,都係但求双方開心,既然當下眼前唔開心,就唔好諗。

好似考試,呢題唔識做,就跳下一題,唔好迫自己去做,迫自己去諗。

做自己想做的,下一秒你就會發覺上一秒,自己嘅執著係好無謂。

我講嘢唔叻,但你想講,我都會原意聽。

仲有千其唔好為別人而做傻事,你死咗,人哋唔會傷心後悔,反而覺得自己係抵死,拿嚟衰。
BB你來咗啦?

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主

伯爵府

banki00 發表於 18-1-17 08:52
有冇咩熱線可以傾下,我真係好頂唔順

心如刀割

想傾計可以打畀我, 歡迎pm我,保證通話成功

伯爵府

banki00 發表於 18-1-17 18:43
主要都係老公

永遠都係懷疑,不能証實的事最痛苦,已經無勇氣去問,只能逃避現實,而我知道我不想改變, ...

男人姐,明天會更好,我媽成日教我,丈夫丈夫,一丈以内就係夫,男女之情放開D,有仔女,就仔女緊要,將來都係仔女陪自己终老,無仔女,就更加唔使煩。為對自己唔好的人辛苦自己米好儍,活得比佢好,既然唔知係咪,就先當佢唔係,两手準備

首頁

尾頁

跳至