自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

maymycheung 發表於 18-1-17 10:51
想請問locker 和canteen 是在場外嗎?

另附近有冇商場行?

我星期一去左,好多人, locker 好快爆哂,我只係十一點幾到
總有離別的時候

子爵府

Chowying 發表於 18-1-17 14:55
我星期一去左,好多人, locker 好快爆哂,我只係十一點幾到

咁星期日就更加多人

男爵府

回覆樓主

知唔知即使網上booking 係full可否即場買飛入、?

子爵府

櫻花公主 發表於 18-1-17 20:55
知唔知即使網上booking 係full可否即場買飛入、?

No, they don’t accept walk in if it full booked.

大宅

maymycheung 發表於 18-1-17 15:44
咁星期日就更加多人

我試過full book嘅日子去玩(已網上訂左飛),因佢最多容納800人,唔係無限入場人數,場地又夠大又多設施,分散晒,每樣games其實係唔使點排隊的。

我囡去迪士尼/海洋公園係唔願排隊的,但superpark因唔係排好耐,佢玩得好開心呀!

大宅

回覆樓主:

我哋無缘去呢度玩,在1月5日(平日),都full,已經唔係local school 假期,都book 唔到。等下次。

子爵府

sagesage 發表於 18-1-17 21:29
我哋無缘去呢度玩,在1月5日(平日),都full,已經唔係local school 假期,都book 唔到。等下次。
...

我本打算星期五去都full 咗

大宅

maymycheung 發表於 18-1-17 10:19
想請問有冇人在SuperPark開過party,大人如果唔入場來玩,只係切蛋糕時候出現,是否需要買入場券,場外有冇 ...

估唔到平日都甘full, 可能考試完放假,好多中小学生,我上星期五去望望,好多人, 全場爆滿,冇得walk in。

水晶宮

網上訂票穩陣d,反正佢無另外收費。

室內場來講,呢間算係適合大少少的小朋友。其他playhouse,7+歲都唔啱玩。愉景灣的Discoveryland都唔錯,但又太遠。

男爵府

maymycheung 發表於 18-1-17 10:51
想請問locker 和canteen 是在場外嗎?

另附近有冇商場行?

附近一條直路行去奧海城一期。想多啲野食同睇就行遠少少穿過奧運站去二期。平嘅有大食代同老麥。貴少少有無印cafe, 一風堂,mad for garlic, outback同simplylife。再吾係嘅有間大大間market place你買熟食。乜價位都有,平有平食,貴有貴食。

首頁

尾頁

跳至