時事熱話

跳至

首頁

尾頁

大宅

Poo得好勳章

https://udn.com/news/story/7266/2930367
作為一個岩岩生左ge媽媽,睇到呢單新聞覺得好感動希望大家定期去捐血,幫多d人

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我D血色素成日吾夠,一"duk"完手指就被遣返...

公爵府

牛年勳章

回覆樓主:

好感動。希望做到每年捐兩次

伯爵府

牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

請大家多多支持.
自己保持定期去捐血.

大宅

Poo得好勳章

aminafy 發表於 18-1-17 10:50
血色素唔夠即係貧血?但有咁ge心都夠ga la

寶石宮

2023年兔年勳章

雞比媽 發表於 18-1-17 10:46
https://udn.com/news/story/7266/2930367
作為一個岩岩生左ge媽媽,睇到呢單新聞覺得好感動希望大家 ...

真係好感動

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我都係!

子爵府

我當年生完因為子宮唔識收縮, 都成床血呀! 幾乎要輸血~

我岩岩前兩日捐完, 大家努力呀!

希望個個都可以調理到身體好到可以一年捐到3次血啦!!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 親子達人勳章 陪月勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Me too

男爵府

x2

別墅

回覆樓主:

宜家血庫真係唔夠血, 最近試過有貧血病人本身要輸兩包血, 但因為唔夠就輸一包, 咁我就的起心干去損血, 點知1年內針灸過, 紋過眉, 眼線都唔得, 而家呢d 嘢咁普遍, 所以更加多人捐唔到

男爵府

育兒性格勳章

回覆樓主

如果佢可以吉左手指先填(emoji)form,我相信會多d人捐血,我去左3次都唔合格,想再去但要填左form先覺得好麻煩

男爵府

2018復活節勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主:

我都有定期捐,雖然間唔中血色素唔夠捐唔到,但都keep住捐,呢個付出好細微,但希望幫到有需要嘅人……

子爵府

醒目開學勳章

我想捐, 但英國瘋牛症肆虐時响當地住過一段長時間, 紅十字會唔接受, 怕有潛伏期喎
[img align=left]http://www.msndoll.com/uploads/imdoll-8134.gif[/img]

伯爵府

雞比媽 發表於 18-1-17 10:46
作為一個岩岩生左ge媽媽,睇到呢單新聞覺得好感動希望大家 ...

長期缺貨

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我有定期捐, 暫時只捐了七次, 我都後悔點解唔早 d 開始捐

侯爵府

男爵府

回覆樓主:

捐血站好少,加多D好D。

男爵府

BB防敏心得分享勳章

首頁

尾頁

跳至