婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主

我個女病,我99都唔會問,當然我都唔想佢煩我,佢病,就要個個都緊張佢,我地住得近,但要我地帶個女俾佢睇,話去我度上樓梯腳痛,好,我都無問題,但d大孫返黎(係我度住),拜神要整神枱,佢又可以攞好多野上黎架和
初初我都唔開心既,係外人面前又話幾錫我個女,岀到黎又要坐女旁邊照顧佢(其實令到佢掛住玩唔食飯),我依家都習慣,最好無咩事唔好揾唔好煩,大家鬥假咁

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

盡量唔俾99 知道我小朋友病,廢事煩
一知道又話做乜咁咁咁、點解乜乜乜⋯⋯煩到癲
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

男爵府

回覆樓主:

唔打黎米仲好,
煩住曬 ,
我個仔病,我好討厭啲人打黎問,
問下又唔會好,
自己比心機照顧仲好啦。。。

禁止訪問

男爵府

回覆樓主

Let it be la...唔好太care人地點諗,始終最錫都係自己父母,6299唔理咪算囉。個孫又唔係佢地全世界,況且唔問又唔代表唔錫既,可能覺得你地搞得掂囉。你成日太在意人地錫唔錫你個細路會令自己唔開心架,自己錫咪得囉,點解要人人都在意呢?

琥珀宮

anna59 發表於 18-1-17 14:00
點解要99錫孫, bb系你同c6喎, 唔系99喎, 錫系人情, 唔錫系道理

其實真係有人對孫係不聞不問,只覺得係人地個仔,算啦,有d野要學識放低

珍珠宮

回覆 mandy952 的帖子

尢其事現在, 生仔就要養仔, 新抱同埋孫

大宅

熱血勳章

回覆樓主

我仔出左世兩個月,我老爺到而加都未探過bb

首頁

尾頁

跳至