美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

laibebemama 發表於 18-1-21 13:12
點先有半價做

做會員,生日月份可半價。
我通常生日月份半價做,因為全價覚得貴。
SPA做真係好舒服,好relax!

男爵府

回覆 leopak 的帖子

男爵府

回覆樓主

我在spa做facial做了好幾年,但近呢兩年(自從個consultant Samantha走咗之後),d美容師每次一瞓低、就會自動同你㨂個最貴2800的timetreasure做,加埋頸同眼又1600、 次次落樓就扣四千幾!五萬蚊個package都唔夠用一年,同consultant講了兩次都係咁,之後冇再續!
現在只會間中去spa做,生日優惠,或者單次做!不過spa真係靜好多,同埋最好可以沖完涼梳洗完先走!
最近去過counter做facial , 環境差好遠,房間細,而且很嘈,不過手勢都不錯的!

男爵府

Umelee 發表於 18-1-22 11:17
我在spa做facial做了好幾年,但近呢兩年(自從個consultant Samantha走咗之後),d美容師每次一瞓低、就會 ...
我係上年9月先開始做,每次都係入去之前問定我想做咩treatment㗎喎!不過可能你係熟客佢哋自動波幫你做平時做開嘅treatment?我就短短半年未夠就已經轉咗兩次consultant,兩次都話quit咗,睇嚟我應該會變做孤兒仔...

男爵府

我在spa做facial做了好幾年,但近呢兩年(自從個consultant Samantha走咗之後),d美容師每次一瞓低、就會 ...

可以試下BL,快靚正,環境比counter好!

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Agree
so far 係唔錯,但係次次問佢今日皮膚啱做咩,
佢地都話珍雪好!無論咩天氣都話珍雪好

Gloria

男爵府

glora132 發表於 18-1-19 15:25
我多數一個月做一次雪花秀
我spa 同counter.都有package
平時會做laser facial

你好,想請問counter facial收費和可逐次計嗎?今天試做完生日優惠,的確不錯,所以想了解下counter facial ,謝謝你

子爵府

bubupeipei 發表於 18-3-9 19:14
你好,想請問counter facial收費和可逐次計嗎?今天試做完生日優惠,的確不錯,所以想了解下counter facia ...

可以逐次比的
我夜小小影比你睇
Gloria

男爵府

glora132 發表於 18-3-9 20:17
可以逐次比的
我夜小小影比你睇

謝謝你先,麻煩哂

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

glora132 發表於 18-1-22 21:02
Agree
so far 係唔錯,但係次次問佢今日皮膚啱做咩,
佢地都話珍雪好!無論咩天氣都話珍雪好

BA有問我想做邊隻喎!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

bubupeipei 發表於 18-3-9 20:50
謝謝你先,麻煩哂

第一次join counter facial
買各facial 一次就7折(要一次過買)
之後就十送一(同一款facial)
滋陰順行柔膚 $750
水律$1000
人參$1550
珍雪$1950
美白$1300

子爵府

wawaliluk 發表於 18-3-9 21:08
BA有問我想做邊隻喎!

咁好嘅,我近排都無去Spa嗰面
Gloria

男爵府

glora132 發表於 18-3-9 23:15

第一次join counter facial

好的,謝謝你
counter facial 單價重貴過beauty lounge facial , 重以為counter平d添

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

Samantha ,我 join package 都係佢跟我

我個美容師好小sell 我,可能知我吾會加嘢,不過,有時 book 吾到佢,另外美容師又叫做眼,做頸,所以而家 book 吾到我的美容師,我吾book 另外嗰D

洋房

回覆 chonglulu 的帖子

Hi,I am planning to go for my 1st time facial there, is it ok u refer me and I can have the 30% discount?
Million thanks

男爵府

ccacche 發表於 18-7-4 14:40
回覆 chonglulu 的帖子

Hi,I am planning to go for my 1st time facial there, is it ok u refer me and ...

Pm u

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

chonglulu 發表於 18-1-20 20:28
個人覺得好好,舒服乾淨professional.起碼用反自己產品有保證,出面好多細店收費唔平唔知用乜產品嘛,叫做 ...

Spa部RF機超廢,我家用部機好過佢。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

wawaliluk 發表於 18-7-4 15:53
Spa部RF機超廢,我家用部機好過佢。

係,所以我無join佢機的facial

大宅

chonglulu 發表於 18-7-4 14:42
Pm u

我也打算係 spa 度做 facial, 可以介紹?

男爵府

SK5 發表於 18-7-4 22:40
我也打算係 spa 度做 facial, 可以介紹?

Pm u

首頁

尾頁

跳至