美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆樓主:

個人覺得好好,舒服乾淨professional.起碼用反自己產品有保證,出面好多細店收費唔平唔知用乜產品嘛,叫做安心d
佢facial有分3種:counter/beauty lounge/spa
我自己中意BL,快靚正一次搞掂曬,按肩頸夠力,集中做面,不過有jm中意spa 有賣sauna同按埋手腳之類,同埋有機,BL全人手,counter未試過,但有jm話手法似spa但環境比較吵
價錢可以dl sulwhasoo app,第一次member referal有7折好似,package 就10次甘(85折),大約900+(招牌人參facial)
有興趣可以refer你呀

男爵府

Umelee 發表於 18-1-22 11:17
我在spa做facial做了好幾年,但近呢兩年(自從個consultant Samantha走咗之後),d美容師每次一瞓低、就會 ...

可以試下BL,快靚正,環境比counter好!

男爵府

ccacche 發表於 18-7-4 14:40
回覆 chonglulu 的帖子

Hi,I am planning to go for my 1st time facial there, is it ok u refer me and ...

Pm u

男爵府

wawaliluk 發表於 18-7-4 15:53
Spa部RF機超廢,我家用部機好過佢。

係,所以我無join佢機的facial

男爵府

SK5 發表於 18-7-4 22:40
我也打算係 spa 度做 facial, 可以介紹?

Pm u

男爵府

scarletttpl 發表於 18-7-5 08:36
可否Pm Refer我?麻煩晒(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

Ok ah pm u

男爵府

mischievous1010 發表於 18-11-1 16:45
回覆 chonglulu 的帖子

你好!可唔可以都PM 我雪花秀facial 的referral, thanks thanks!! ...

Pm

首頁

尾頁

跳至