美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

chonglulu 發表於 18-1-20 20:28
個人覺得好好,舒服乾淨professional.起碼用反自己產品有保證,出面好多細店收費唔平唔知用乜產品嘛,叫做 ...

可否Pm Refer我?麻煩晒(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

男爵府

scarletttpl 發表於 18-7-5 08:36
可否Pm Refer我?麻煩晒(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

Ok ah pm u

別墅

回覆樓主

想問Beauty Lounge個邊最尾係fu咩野mask?

仲心大心細緊响BL, spa 定counter開course
(淨係試過spa啫)

男爵府

ccacche 發表於 18-7-4 14:40
回覆 chonglulu 的帖子

Hi,I am planning to go for my 1st time facial there, is it ok u refer me and ...

我去counter問ba,佢話第一次join都有30%折扣

不過我買左佢個洗面已經爆暗瘡
Facial有1part好似話用更濃縮精華
我怕受唔到
冇join

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

counter 同spa 都做嚟完
心思思想試埋BL
要refer嗎?
Gloria

男爵府

減齡達人勳章

glora132 發表於 18-7-16 18:19
counter 同spa 都做嚟完
心思思想試埋BL
要refer嗎?

我想試BL同spa, 係點樣book架?
有無邊款facial推介?

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

kekawai 發表於 18-7-17 14:37
我想試BL同spa, 係點樣book架?
有無邊款facial推介?

SPA好似要refer, 第一次facial或body其中一項及附加項目可享有半價禮遇。

我自己喜歡人參facial
Gloria

別墅

回覆樓主

有冇jm已經試左今個月Spa新出的四款facial?

大宅

hellomrng 發表於 18-7-29 11:25
有冇jm已經試左今個月Spa新出的四款facial?

我試過美白,珍雪同人蔘。舊款我最愛係人蔘,新款我反而愛上了美白

別墅

peachc 發表於 18-7-29 11:34
我試過美白,珍雪同人蔘。舊款我最愛係人蔘,新款我反而愛上了美白

點解既?

新款同舊款有咩唔同?除左加左價

大宅

hellomrng 發表於 18-7-29 16:31
點解既?

新款同舊款有咩唔同?除左加左價

新款美白用左幾款精華一齊按,做完係有透亮感。
新款人蔘冇左金箔,我自己覺得唔抵
同埋做完冇之前咁有光澤紅潤

洋房

你好!可唔可以都PM 我雪花秀facial 的referral, thanks thanks!!

侯爵府

Umelee 發表於 18-1-22 11:17
我在spa做facial做了好幾年,但近呢兩年(自從個consultant Samantha走咗之後),d美容師每次一瞓低、就會 ...

你有無指定美容師?做之前可以同個美容師講清楚做邊個treatment ,或者打去book時講定,個美容師見你無idea會跟返你上一次做既treatment

侯爵府

peachc 發表於 18-7-29 11:34

我都係新款按摩手法比舊款舒服

男爵府

mischievous1010 發表於 18-11-1 16:45

你好!可唔可以都PM 我雪花秀facial 的referral, thanks thanks!! ...

Pm

大宅

有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

chonglulu 發表於 18-1-20 20:28
個人覺得好好,舒服乾淨professional.起碼用反自己產品有保證,出面好多細店收費唔平唔知用乜產品嘛,叫做 ...

請問可以refer我嗎?

大宅

環境好,唔hard sell,我每次都做保濕facial為主,隔次加導入機,做完機效果更加亮澤飽滿,佢仲包埋中藥美白粉團係面上look,可以美白去印

男爵府

回覆樓主:

心思思添

大宅

Can u refer me too??

男爵府

cwt721 發表於 18-11-11 21:37
環境好,唔hard sell,我每次都做保濕facial為主,隔次加導入機,做完機效果更加亮澤飽滿,佢仲包埋中藥美 ...

幾錢一次左右?使唔使會員refer?

首頁

尾頁

跳至