劉X堅醫生脫疣 (向長沙灣)

STAYREAL5
|

請問有無人揾個劉醫生脫疣, 收費貴嗎? 好嗎?
bobo05
|
做過,做漏了好多,好快再野到生翻曬出來。
machuchu
|
bobo05 發表於 18-3-21 09:52
做過,做漏了好多,好快再野到生翻曬出來。

你點知有做漏 ? 你做左幾多錢 ?
yunabb
|
收得平, 不過好快生番囉, 打得麻麻.
STAYREAL5
|
yunabb 發表於 18-3-21 23:22
收得平, 不過好快生番囉, 打得麻麻.

咁有冇邊個醫生脫疣好,價錢有平架
yunabb
|
回覆 STAYREAL5 的帖子

我有保險, 唔會貪平, 最緊要做得好
bobo05
|
machuchu 發表於 18-3-21 23:09
你點知有做漏 ? 你做左幾多錢 ?

肉眼都看到。
bobo05
|
可以說價錢比出面平,但求奇做。
STAYREAL5
|
yunabb 發表於 18-3-21 23:32

我之前都係搵咗個醫生做,但又係做唔清,而且二千蚊做十粒,幾貴
yunabb
|

可能做得越多, 平均越平啩.
Chowying
|
yunabb 發表於 18-3-21 23:32

因為個保險 agent 轉走左,我妹依家份保險好孤兒feel, 冇人理 請教一吓,脫疣係 可以 claim 意外定 危疾既門診手術呢,先謝
yunabb
|
我姐夫做保險, 我幫你問左佢. 脫疣係可以claim門診小手術, 即係住院個plan. 你可以自己打去保險公司客戶服務熱線, 問佢脫疣小手術可以claim到幾多,同有無額外醫生保障, 即係過左限額包8成. 呢D唔係意外, 亦唔係危疾, 係In-hospital 個plan. 亦可以問下公司保險有無.
ngwong2
|
最近有冇JM睇過劉醫生呀?
littlemelody
|
STAYREAL5 發表於 18-3-22 10:15
我之前都係搵咗個醫生做,但又係做唔清,而且二千蚊做十粒,幾貴

2千幾包埋consultation fee 未?
ngwong2
|
push
sun1004
|
有冇人搵過佢脫疣,講下脫得好唔好呀?
monachan0503
|
我都係醫生脫, claim咗保險, 價錢包2覆診, 基本上清哂
上網搵咗好耐資料, 搵到一間出名手勢好既
sun1004
|
回覆 monachan0503 的帖子

邊間呀,可唔可以PM我呀?
STAYREAL5
|
monachan0503 發表於 18-11-29 13:05
我都係醫生脫, claim咗保險, 價錢包2覆診, 基本上清哂
上網搵咗好耐資料, 搵到一間出名手勢好既 ...

可否PM me, thx!
monachan0503
|
sun1004 發表於 18-11-29 13:07
回覆 monachan0503 的帖子

邊間呀,可唔可以PM我呀?

已PM