有無人可以介紹脱疣醫生?

applebunny
|
幫老公揾,無保險claim budget $5000-8000,想問下有無醫生介紹? 首次診金大概幾多?謝謝!
nigel_0612
|
applebunny 發表於 18-1-20 12:06
幫老公揾,無保險claim budget $5000-8000,想問下有無醫生介紹? 首次診金大概幾多?謝謝!
...

我之前做過 幾好!可以介紹比您
Tamyinping
|
我條頸有五十幾粒扁平疣,剛剛找皮膚專科醫生脱了,六千全部claim到保險,焦掉後沒有疤,一星期内復完,服務很好(有護士幫忙洗面塗麻醉,很方便)她是女的,係尖沙咀,唐xx
Hirr
|
請問脫疣後用唔用得返之前用過的護膚品/用具呀?

shala
|
Tamyinping 發表於 18-3-26 23:55
我條頸有五十幾粒扁平疣,剛剛找皮膚專科醫生脱了,六千全部claim到保險,焦掉後沒有疤,一星期内復完,服 ...

可pm邊位醫生嗎?thx
hahakk
|
我條頸有五十幾粒扁平疣,剛剛找皮膚專科醫生脱了,六千全部claim到保險,焦掉後沒有疤,一星期内復完,服 ...

Pm pls! Thanks!!
vance1712
|

可以pm我個女醫生資料嗎?正想找女醫生脫,thx!
2sk2
|
可以PM我嗎?
may000000008
|
applebunny 發表於 18-1-20 12:06
...

我半年前搵左女醫生脱疣、我份保險可以claim 足!
Clphkg
|

pls pm.thx
leybb
|
你可以問下保險有無sMM, 我之前都係過左個額, 但有SMM, 餘額再用公司保險claim, 最後一毫子都唔使俾.
volarbb
|
同求,pls pm thanks !
Tamyinping
|
Hirr 發表於 18-3-27 00:02
請問脫疣後用唔用得返之前用過的護膚品/用具呀?

護膚品可以,但用具例如粉pok要換。枕頭套及毛巾要洗
Genevieve_Wong
|

你買了什麼保險公司的?和那個醫生?
micky320
|

可以pm我邊個醫生嗎
NYKO
|
求pm資料,thanks
elise_tsang
|
我之前係尖沙咀脫,個男醫生40歲左右,我臉有多過50粒疣收左$6000,保險claim足架~醫生好好,診所位置都方便^_^
Jola726
|
點先可以claim保險?我先生都想做
callmebabe
|
may000000008 發表於 18-3-27 19:54
我半年前搵左女醫生脱疣、我份保險可以claim 足!

請問診所喺邊區?
may000000008
|
回覆 callmebabe 的帖子

診所係尖沙咀的!