有無人可以介紹脱疣醫生?

Kjan
|
可以給我醫生資料嗎?
hpyd
|
Tamyinping 發表於 18-3-26 23:55
我條頸有五十幾粒扁平疣,剛剛找皮膚專科醫生脱了,六千全部claim到保險,焦掉後沒有疤,一星期内復完,服 ...

可以比資料我嗎?thx
Eduedu78
|
可以pm女醫生資料嗎,thx(emoji)
Eduedu78
|
我條頸有五十幾粒扁平疣,剛剛找皮膚專科醫生脱了,六千全部claim到保險,焦掉後沒有疤,一星期内復完,服 ...

可以pm女醫生資料嗎?thx^^
CainRoye
|
Tamyinping 發表於 18-10-4 23:33
做脱疣嘅時候唔痛(因為有塗麻醉膏),做完都唔會痛。脱完疣最緊要注意一下:
1. 頭幾日唔好用太熱嘅水冲涼/ ...

多謝分享,可以pm醫生資料給我嗎?感謝。
XYZABC
|

請PM 脫疣醫生資料,thanks
lost201103
|

想要資料,謝謝
vivykwok
|
Tamyinping 發表於 18-10-4 23:33
做脱疣嘅時候唔痛(因為有塗麻醉膏),做完都唔會痛。脱完疣最緊要注意一下:
1. 頭幾日唔好用太熱嘅水冲涼/ ...

請問可以pm我資料嗎? 謝謝
cutephoebe
|

可否給我醫生資料
cutephoebe
|
kittyuk 發表於 18-4-28 21:22
Co2激光脫呀。冇數粒數呀。因為我成塊面有疣有汗管瘤有癦佢收我$8000。不過汗管瘤佢脫前都有提過唔敢太深 ...

想要醫生資料 謝謝
Mmcchristine
|

可以pm 資料給我嗎
janechu
|
Pm pls
yolindalee
|
回覆 Tamyinping 的帖子

Pls pm me. Thanks
Bachris
|

請問可以pm那個醫生
eemm
|

please pm, thx
yybb09
|
可否pm醫生資料比我?thanks
|
唔該可以pm我嗎?
littleyoyo
|

可以介紹我嗎?
太平公主
|

可唔可以pm我,有關唐醫生資料,thanks
agogoo
|

我都想要唐醫生資料,麻煩你可以給我嗎?謝謝(emoji)(emoji)