有無人可以介紹脱疣醫生?

Eva3196
|
Tamyinping 發表於 18-3-26 23:55
我條頸有五十幾粒扁平疣,剛剛找皮膚專科醫生脱了,六千全部claim到保險,焦掉後沒有疤,一星期内復完,服 ...

pm pls, thx
Sbaby
|
Eva3196 發表於 18-6-6 22:59
pm pls, thx

Pm pls. Many thx
KanaTse
|
我條頸有五十幾粒扁平疣,剛剛找皮膚專科醫生脱了,六千全部claim到保險,焦掉後沒有疤,一星期内復完,服 ...

可以pm 醫生資料我嗎 ,唔該曬
caa
|
可pm醫生資料嗎?
hand_hand
|
可pm醫生資料嗎?
矛奶油
|
may000000008 發表於 18-3-27 19:54
我半年前搵左女醫生脱疣、我份保險可以claim 足!

買咩保可claim足?
simbafelix
|
Tamyinping 發表於 18-6-6 21:15
唔洗怕,一星期左右d焦就會完全甩掉,復完好靚無疤痕,清哂d疣就成個人乾淨曬,唔怕傳染家人,有保險又可 ...
可以給我醫生資料嗎?謝謝🙏
Bungi
|
可否pm醫生資料 thanks
C.C.CHAN
|

Can you pm me doctor info? Thx so much
leekp
|

可pm醫生資料?
蛇佬
|

可以pm醫生資料嗎?Tks
冰紫嫣
|

請pm醫生資料俾我,謝謝!
zueleung
|
回覆 Tamyinping 的帖子

請pm醫生,電話。。唔該曬🙇🏻‍♀️
Rachelmammy
|
Tamyinping 發表於 18-6-6 21:15
唔洗怕,一星期左右d焦就會完全甩掉,復完好靚無疤痕,清哂d疣就成個人乾淨曬,唔怕傳染家人,有保險又可 ...

多謝您,我女兒大脾上面生左好幾粒疣,唔知係咪平時佢自己去廁所陣,唔小心掂到公眾廁板,無揾厠紙鋪先坐,染到細菌,好心up。揾左唐醫生幫忙,真係好有耐性好好人。
S17
|

可否pm醫生資料?謝謝
pingping1128
|

請pm女醫生資料給我,thanks
baby501
|
Tamyinping 發表於 18-5-17 21:36
脱疣心得:
* 回家後記得更換/清洗個人用品,例如毛巾,手巾仔,枕頭袋等,咁就小d機會再染病毒或者傳染家企 ...

你好, 可否介紹脫疣醫生?
cc48
|
回覆 baby501 的帖子

可否給資料我?謝謝
elinelin
|
nigel_0612 發表於 18-1-24 00:11
我之前做過 幾好!可以介紹比您

Can u pm?(emoji)
gv2009
|
我之前搵醫生做激光脫疣,一個部位4千,如果多去做就好抵。