有人用過DermaWand嗎?

little_alice
|
有sis用過DermaWand嗎?有效嗎?同埋係咪一定要用佢支 pre-face treatment?
可以分享下嗎?
金金人
|
little_alice 發表於 18-1-20 22:38
有sis用過DermaWand嗎?有效嗎?同埋係咪一定要用佢支 pre-face treatment?
可以分享下嗎?
...

我都想知
lovely_mi
|
little_alice 發表於 18-1-20 22:38
可以分享下嗎?
...

用左幾星期,感覺上妝係貼左,收緊去紋嗰d暫時未有咩感覺
可以用自己既product,我用保濕gel,或用完保濕mask剩下既精華碌

Puffyy
|
我都想知好唔好用,同埋邊度買再平?
aybaby
|
我觉得有用,每日三分鐘,茶自己保濕精華就可以。佢係nono出既,我兩公婆基本買晒佢地出既product, 真係好用
aybaby
|
Puffyy 發表於 18-3-16 13:54
我都想知好唔好用,同埋邊度買再平?

好似有和有賣,我自己起朗豪坊買
金金人
|
lovely_mi 發表於 18-2-25 11:47
可以用自己既product,我用保濕gel,或用完保濕m ...

好似要用好潤既gel 先得?唔夠潤佢會撻撻聲,好恐怖
lovely_mi
|
金金人 發表於 18-3-17 23:06

唔好用d秒速吸收既gel啦
我係分part做,搽一part gel,碌幾下,再到下一part咁
Puffyy
|
金金人 發表於 18-3-17 23:06

係呀 好恐怖!咁你地有無咩介紹下咩產品配呢部機做比較好呀?
YANXX
|
lovely_mi 發表於 18-2-25 11:47
可以用自己既product,我用保濕gel,或用完保濕m ...

請問係咪唔可以用有油性既cream?其實係邊類嘅cream唔可以用?
lovely_mi
|
YANXX 發表於 18-3-24 18:11
請問係咪唔可以用有油性既cream?其實係邊類嘅cream唔可以用?

我買既時候BA冇話有油既cream唔用得
我當時買左兩支佢既產品配黎用,因為有優惠價
而家仲未用晒
YANXX
|
lovely_mi 發表於 18-3-25 00:52
而家仲未用晒

Thanks
kimshan
|
YANXX 發表於 18-3-24 18:11

我剛係朗豪坊買咗,個BA有提過唔好用油性太強及有果酸既cream
YANXX
|
kimshan 發表於 18-3-26 21:10
我剛係朗豪坊買咗,個BA有提過唔好用油性太強及有果酸既cream

謝謝
stkyo
|
我有興趣買呢款,唔知用薏仁gel推得唔得?因為我屋企用開既精華都好快吸收
Katzen
|
我岩岩喺友和買咗,試咗一次,某啲即時效果真係見到!
我塊面皮膚比較乾燥唔平滑,兩邊面珠燈毛孔粗大啲;
做完一次之後,缺陷大嘅位置問題當然仲喺度,但比如我好細嘅眼袋、好輕嘅法令紋嗰啲,都即時收緊到。
皮膚滑咗,效果好OK!我會努力早晚都用佢
Puffyy
|
lovely_mi 發表於 18-3-25 00:52
而家仲未用晒

我都跟左佢有支gel一齊買,但係唔知係咪我太乾好快吸哂..唔夠look...我都聽講唔可以用油同果酸做...
ben.suki
|
Up
venne
|
可以分享下嗎?
...

我都考慮買吾買中!怕中伏!
蜜蜜斟
|
依家好抵
1135送支噴霧加精華

我昨天買了,用左兩日,真係見到即時收緊,毛孔都細了,要有恆心早晚做先得