影視娛樂

跳至

首頁
34567...96

尾頁

男爵府

hirolin 發表於 18-1-30 12:41
無理的同居仲好好笑,我飛住睇,剩係睇有佢地果段,其他演員就無睇,即一集1個鐘cut埋得半個鐘睇咋
...
我都係上網睇CUT出黎個半個鐘....

佢地三個都好可愛....聽到在奐笑, 好想跟住笑

男爵府

好媽媽勳章

hirolin 發表於 18-1-29 23:35
我見到J2台今個星期六同日晚上7點開始,做produce 101,大家可以到時重溫一下啦!
...

正呀
平時睇開低清
仲有冇其他時段重播?

男爵府

好媽媽勳章

hirolin 發表於 18-1-30 07:47

太多野睇,近期無理的同居,happy together, amigo tv都睇 ...

我最近二刷wanna one go
仍然覺得好好笑

男爵府

babysoon 發表於 18-1-30 12:50
正呀
平時睇開低清
仲有冇其他時段重播?

我昨晚搵過,第2朝早唔見有重播
見到星期六晚做1個半鐘,星期日晚做1個鐘,做得2日夜晚黃金時段應該唔會重覆果集啊!但就奇怪之前播女團時都係一星期一次,所以等多幾日睇定先,此終J2仲未有宣傳。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

hirolin 發表於 18-1-30 12:41
無理的同居仲好好笑,我飛住睇,剩係睇有佢地果段,其他演員就無睇,即一集1個鐘cut埋得半個鐘睇咋
...

我都係飛住睇,無佢哋果d冇睇。

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

hirolin 發表於 18-1-30 14:41
我昨晚搵過,第2朝早唔見有重播
見到星期六晚做1個半鐘,星期日晚做1個鐘,做得2日夜晚黃金時 ...

星期六日果兩段時間多數都出佐街,如果有重播就好。

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主

呢排冇哂聲氣,係米錄緊歌?

大宅

hashtag影視迷勳章

我入嚟喇!
11個都鍾意, first pick係裴珍映
有關WO嘅韓綜我都睇晒, 上個月去首爾玩仲買咗少量WO代言產品

大宅

babysoon 發表於 18-1-31 13:16
呢排冇哂聲氣,係米錄緊歌?

係囉。。。舊歌已經聽到熟晒 , 但仍然很鐘意。

大宅

回覆樓主:

http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180131&s=7018882&a=57775532

韓國期間限定男團Wanna One去年8月出道,短短幾個月於韓國、香港及其他亞洲地區人氣爆燈。Wanna One原本預計將於今年12月31日結束活動,不過今日就傳出組合將延長活動期間,以11人姿態參加各大頒獎典禮。
相關人士透露Wanna One成員原本各自所屬嘅事務所近期開會討論Wanna One嘅活動時間,表示如果今年推出嘅作品獲得肯定,可能會登上明年1、2月嘅頒獎典禮,因而考量到明年1、2月係唔係繼續Wanna One嘅活動。
Wanna One目前所屬嘅YMC娛樂回應:「原定於今年12月舉行嘅解散演唱會,早前被提議延至明年1月舉行,不過目前仲係商討階段。另外組合冇可能到2月先解散,就算要延長,都會於明年1月解散。」

大宅

回覆樓主:

[報道指Wanna One將於3月攜新歌回歸,不過其事務所就否認咗消息,指佢哋嘅回歸日期仍未確定。]

(emoji)我見早兩日新聞講 , 但想問點解有新歌要叫回歸 ? 有冇jm知

大宅

hashtag影視迷勳章

山系太太 發表於 18-2-8 00:55
[報道指Wanna One將於3月攜新歌回歸,不過其事務所就否認咗消息,指佢哋嘅回歸日期仍未確定。]

(emoji)我 ...
歌手出咗新專輯就會上音樂節目打歌(music bank / 人氣歌謠etc), 打歌期為2星期至1個月不等, 之後就離開舞台, 之後再出新專就come back stage即回歸

大宅

ivylouie 發表於 18-2-8 11:31
歌手出咗新專輯就會上音樂節目打歌(music bank / 人氣歌謠etc), 打歌期為2星期至1個月不等, 之後就離開舞台 ...

原來係咁。。。

洋房

回覆樓主

最鍾意daniel, 最鍾意睇佢跳舞,又好cute!
聖祐都好靚仔
睇完101中哂毒 哈哈XD

大宅

kkt88 發表於 18-2-12 12:27
最鍾意daniel, 最鍾意睇佢跳舞,又好cute!
聖祐都好靚仔
睇完101中哂毒 哈哈XD

我睇咗兩次
睇Wanna one go 啦 , 再次中毒

洋房

山系太太 發表於 18-2-13 00:47
我睇咗兩次
睇Wanna one go 啦 , 再次中毒
咩都睇哂喇近排冇乜消息, 要重煲D綜藝

男爵府

回覆樓主

啱啱先係mytvsuper 睇101 s2
其實我好鍾意⋯⋯⋯IOI

伯爵府

因為呢個POST, 我去睇左PRODUCE 101 S2的最尾一集, 甘就入左局啦,

PRODUCE 101 S2由頭睇到尾睇左兩次, D男孩子真係好努力,

金在奐由大叔跳舞到可以跳2X, 真係勁.

PUNCH KING第一個出來的男仔開頭連唱歌都喊, 但佢可以第一個舉手出來玩, 睇到成班男仔真係好FRIEND.

裴珍映開始只眼望地下無主信, 去到尾已經可以唱跳自主, 改變好大....

睇唔出朴志訓甘大食.....

但佢地出道後真係好忙, 無咩時間訓覺休息.....

子爵府

回覆樓主:

祝大家新年快樂

我比較鐘意哥哥line中既5個,最鐘意Daniel
[img]https://media.tenor.co/images/ad119e11a6963fdfa3

大宅

simsim06 發表於 18-2-16 09:58
祝大家新年快樂

我比較鐘意哥哥line中既5個,最鐘意Daniel

首頁
34567...96

尾頁

跳至