時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

新聞
財經
娛樂
體育
數碼遊戲
Beauty
消閒時尚
ipop
微博
Blog

新聞即時新聞星島日報
【立會補選】黃成智宣布出戰新東 揚言從政最後一次參選
2018年01月21日15:11

黃成智宣布參選新東。
【星島日報報道】前立法會議員黃成智宣布,將會以獨立候選人身分參選3月立法會新界東補選。他強調,今次是破釜沉舟,是他從政生涯最後一次參加選舉。

黃成智解釋,參選是由於過去5年見到民主派激烈抗爭手法,引致中央政府的打壓,相信中間派路線會得到市民支持,強調香港需要多元聲音,今次出選是以理性務實原則爭取民主。

他有信心勝出,指已服務新界東35年,並擁有多年的議會經驗。

目前已報名參加新界東補選的,包括陳玉娥、鄧家彪、范國威及陳國強。

===========

最後一次…聽住先啦!

禁止訪問

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

牛子 發表於 18-1-21 20:34
你呢單未算好笑, 下面嗰單先至正, 一齊同情下基哥啦~
到差唔多選舉日子,特別多笑料
呢班就係成日話幫香港人爭取無篩選、唔要A/B/C餐

嘅…真普選喎~喎~喎~~~

禁止訪問

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

笑C,根本個個都覬覦,又扮晒被迫參選

侯爵府

牛子 發表於 18-1-21 20:34
你呢單未算好笑, 下面嗰單先至正, 一齊同情下基哥啦~

香港泛民政棍嘅民主,係咁架啦。
佢地玩雙重標準,已經見慣。

琥珀宮

ning.. 發表於 18-1-21 19:54
新聞
財經
娛樂

黃同馮一樣冤魂不息咁,頂佢倆老唔順,好心留返d錢養老好過啦

首頁

尾頁

跳至