陪月一站搵嘅月嫂都幾好。

兔兔小馬甲
|
陪月一站係政府機構,唔收中介費用,價錢公道,奇寶請月嫂25000,陪月一站先18000。最最重要嘅係,陪月一站請嘅月嫂都幾好,認真負責,對BB都好好,大家請月嫂可以去陪月一站問下。
muitse2013
|
陪月公司收你25000, 比陪月員15000 - 17000已經好好.
ksviola
|
我2016年都係喺陪月一站搵
真心几好,你set 價錢同要求
佢地做配對
真心推薦
babycqy1
|
兔兔小馬甲 發表於 18-1-24 07:12
陪月一站係政府機構,唔收中介費用,價錢公道,奇寶請月嫂25000,陪月一站先18000。最最重要嘅係,陪月一站 ...

樓主你好,請問一下你在陪月一站請的陪月可以祥細啲俾我了解下嗎?我是新手媽媽,我想問下$18000,請的系標準陪月定資深咖?返26日8個鍾嗎?
兔兔小馬甲
|
babycqy1 發表於 18-3-23 19:41
樓主你好,請問一下你在陪月一站請的陪月可以祥細啲俾我了解下嗎?我是新手媽媽,我想問下$18000,請的系 ...
26日,一日8個鐘,湊過20BB⋯
JD930
|
陪月一站係政府機構,唔收中介費用,價錢公道,奇寶請月嫂25000,陪月一站先18000。最最重要嘅係,陪月一站 ...

多謝推介
Bbchey
|
兔兔小馬甲 發表於 18-3-26 16:27

可以推介嗎?
VCBB小天使
|

MiuVC33
|
回覆 兔兔小馬甲 的帖子

你好,可以PM下您请的陪月电话么?谢谢!
兔兔小馬甲
|
我唔推介啦,陪月一站都好多下,你哋可以打去搵
CoraY
|
兔兔小馬甲 發表於 18-3-26 16:27

可以推介EE嗎?我今日見佐陪月一站既EE唔知佢好唔好