想買隻暖蛋俾小朋友用, 請問有推介嗎?

hoiching0516
|
我完全脫晒節了....

以前讀書時會買炭包+蛋殼咁用

依家興邊隻款了? 全部都係用USB差電o個隻?

謝謝分享
drizzle
|
hoiching0516 發表於 18-1-24 10:36
我完全脫晒節了....

都係用炭包
叉電或入電成日冇電
阿檬豬
|
我都系買舊款野比個仔用,最實際
vivienfong
|
义電那些我嫌不夠暖
carrina
|
我仔用7仔買咗隻入電暖蛋,對我黎講唔夠暖,但小朋友啱洗。手唔凍就熄咗佢,都算耐用,用咗2年。
我就淘咗個好夠熱嘅usb叉電暖蛋,呢個好啱我用,怕凍同m到必選。
我在淘宝Lite发现了 风格派速热迷你随身可爱安全防爆火烈鸟多功能充电暖手宝暖宝宝,一起来看! https://m.intl.taobao.com/detail/detail.html?id=561332841060&spm=a2141.7631730.0.i1&ttid=212200%40htao_android_4.1.4.3
yucl_hk
|
熊本熊暖手

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
wcpcelia    發表於 18-1-25 14:44
Poyau
|
hoiching0516 發表於 18-1-24 10:36
我完全脫晒節了....

暖包 差電嗰d唔係好得
hippoo
|
蕃薯仔媽媽
|
傳統暖包
放響褸袋,可暖到放學
ChloeMa
|
义電嘅ok
hoiching0516
|
最後去log on買左隻傳統入暖包o個種, 用左一個冬天, 今年又可以拎返出黎用了
yucl_hk
|
如買充電暖手

一定要二段温度
MM2H
|
Momax出左個,可單面或雙面發熱,亦夠耐熱
twotigers
|
carrina 發表於 18-1-24 18:44
我仔用7仔買咗隻入電暖蛋,對我黎講唔夠暖,但小朋友啱洗。手唔凍就熄咗佢,都算耐用,用咗2年。
我就淘咗 ...

商品過期不存在
李露眉
|
阿檬豬 發表於 18-1-24 14:45
我都系買舊款野比個仔用,最實際

李露眉
|
沙沙買兔仔暖包
dlee_ca
|
不用,免得多樣野返學玩。
carrina
|
twotigers 發表於 18-12-10 10:47
商品過期不存在

嗰個上年㗎喇,呢個啦
【我在淘宝Lite发现了 风格派充电宝暖手宝两用迷你可爱女随身移动电源冬天暖手神器小, 一起来看!】https://m.tb.cn/h.3ojYv5A 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥95UKbmwOKqh¥后咑閞(emoji)淘♂寳♀(emoji)
Amy1974
|

成日怕充電嘅會爆炸
howmuch
|
我覺得, 大多數電暖旦都好垃圾.

可以唔用, 就無謂買.