筍價入Mr & Mrs Italy

Hippobbb
|
kamanma    發表於 18-2-7 03:36
FLmorning
|
好靚呀
DammiMa
|
kamanma 發表於 18-1-25 13:29
都係sale 入嘅牛仔布, 雖然唔算好平...但佢條毛毛太吸引我了...希望牛仔下星期有冷風到,我會著到啦

wawaliluk
|
kamanma 發表於 18-1-26 12:48
我都覺得very good price
裡面著一件薄丅⋯⋯有些鬆,算啱身...不過手袖要改短...之前 ...

Xs size?
bigcattong
|
kamanma 發表於 18-1-26 12:51
我特登著黑衫黑褲試,有甩幾條痴係衫度,真係幾條only jm 妳想入邊件?
...

我仲睇左,未决定到入边款。
边度平D?
kamanma
|
wawaliluk 發表於 18-1-27 01:41
Xs size?

xxs, 裡面仲有鬆位,如果極寒天氣,(我試左)裡面我仲可以著多件 Down 打底
我三件都係xxs 反而牛仔就啱身,牛仔裡面夾棉之後再絨做lining
kamanma
|
bigcattong 發表於 18-1-27 11:45
我仲睇左,未决定到入边款。
边度平D?

妳去savait 睇下這二天€ 升左所以佢加左二佰幾,但都算平...full fur style. 不過唔知有無妳的size

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Cheuk2012    發表於 18-1-30 21:21
outdistance
|
kamanma 發表於 18-1-25 13:27
sale 到水尾本來仲十五二十,入唔入lining fur
(因為有件Fur-trimmed canvas parka 夾棉都未著... ...

好靚啊
kamanma
|
outdistance 發表於 18-1-27 13:22
好靚啊

我自己就最鍾意牛仔布大愛
今晚去澳門食飯會較凍....忍唔住熱熱地都著左先

Cheuk2012    發表於 18-1-30 21:21
outdistance
|
kamanma 發表於 18-1-27 15:09

牛仔哩件都好正我都睇岩另外一件full fur,xs可能大小小,savxxx有冇試過free return?
kamanma
|
outdistance 發表於 18-1-27 15:28
牛仔哩件都好正我都睇岩另外一件full fur,xs可能大小小,savxxx有冇試過free return? ...

有些jm 收到mytheresa extra20 sale ...如果E家入都very good price
full fur ...好啱怕凍嘅 jm
大左小小 咁會著得冇咁靚....加上手袖本身已較長, 要考慮清楚
savxxx我有冇試過.....return.....不過我知道夰 no free return

kamanma
|
wawaliluk 發表於 18-1-27 01:41
Xs size?

我著xxs 夾棉好鬆,full fur 鬆到裡面可以再著件Down 打㡳⋯⋯牛仔布就啱啱好
mr n mrs size 扁大的,jm 如果妳order 要注意喔
wawaliluk
|
kamanma 發表於 18-1-27 17:04
我著xxs 夾棉好鬆,full fur 鬆到裡面可以再著件Down 打㡳⋯⋯牛仔布就啱啱好
mr n mrs size 扁 ...

我會去shop試上身先
kyliema2006
|

好靚,我今日都有著呢件。
kamanma
|
kyliema2006 發表於 18-1-27 18:11
好靚,我今日都有著呢件。

Thanks
我就係睇到 jm 妳@ ifc 入件黑色,襯托這毛色好特別...忍唔住入左(多謝妳放咁靚嘅毒(emoji))
我今日下午出門口好熱呀⋯⋯真係超級暖
kamanma
|
wawaliluk 發表於 18-1-27 17:39
我會去shop試上身先

gogogo, 襯部分store 仲sale 緊....試完可以立即order
bigcattong
|

牛仔型噃
bigcattong
|
wawaliluk 發表於 18-1-27 17:39
我會去shop試上身先

知道邊道有xxs 試呀?谢谢
bigcattong
|

牛仔重唔重?有件lining Fur 牛仔好贵喎
kamikaye
|
kamanma 發表於 18-1-26 12:48
我都覺得very good price
裡面著一件薄丅⋯⋯有些鬆,算啱身...不過手袖要改短...之前 ...

請問你會係邊到改短呀?thx