自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

happylife1210 發表於 18-11-8 16:52
我去開荃灣改衫,試過買大左條牛仔褲,修腰改細褲浪再修大肶位,又連身裙,買大左,改窄膊頭位修腰,總之 ...
我住葵青,可否 PM 地址我,謝謝

大宅

happylife1210 發表於 18-11-8 16:52
我去開荃灣改衫,試過買大左條牛仔褲,修腰改細褲浪再修大肶位,又連身裙,買大左,改窄膊頭位修腰,總之 ...
我住葵青,可否 PM 地址我嗎?謝謝

大宅

2007WNIP 發表於 18-3-5 09:30
我有件新衫新年著,點知第一天整爛咗,周圍問fd有冇好介紹……

可唔可以pm 我呀……thanks!

大宅

回覆樓主:

寶靈街都有間改衫,出名改飲衫

男爵府

sinyuma 發表於 18-11-8 23:45
可否pm我改衫資料,謝謝!

已pm

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

mamami 發表於 18-11-8 21:17
有右詳細地址/電話?
上網搵...........打佢個名匠專業改衣,得一間在尖沙咀利時6樓

洋房

回覆 happylife1210 的帖子

我都想知地址, 可否pm資料。Thanks.

大宅

2007WNIP 發表於 18-3-5 09:30
我有件新衫新年著,點知第一天整爛咗,周圍問fd有冇好介紹……

can u send me the information, pls , thx

伯爵府

畀面勳章

laiyee6121 發表於 18-1-26 09:13
彌敦道,弼街始創中心街口樓上二樓(李家園)貴d d。 但改得靚

正名「何家園」

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 2007WNIP 的帖子

可否比地址我,tks

男爵府

海仔媽 發表於 18-11-9 06:31
寶靈街都有間改衫,出名改飲衫
係咪蓮姐 我改Loro Piana, Dior 乜都搵佢,佢真係又快手,手工好,又超平

大宅

sushiroll 發表於 18-11-26 10:15
係咪蓮姐 我改Loro Piana, Dior 乜都搵佢,佢真係又快手,手工好,又超平
...

Can pm address? Thx

男爵府

紅磡黃埔有無介紹?

侯爵府

sushiroll 發表於 18-11-26 10:15
...

請問邊間?thanks !

男爵府

sejjb 發表於 18-11-26 10:37
Can pm address? Thx

It is a very tiny store at Jordan. This is the store's page on facebook: https://www.facebook.com/lins.alterations/

you can find 蓮姐's number there and just WhatsApp her. I usually use WhatsApp to ask her when she is going to be in store, and when everything is done, she will WhatsApp me how much does each item costs. She is very honest and reliable

男爵府

Chole 發表於 18-11-26 14:29
請問邊間?thanks !

see #95 you can find the store's address and 蓮姐's number on the Facebook page

侯爵府

sushiroll 發表於 18-11-27 00:32
see #95 you can find the store's address and 蓮姐's number on the Facebook page

Thank you JM!

sushiroll    發表於 18-11-27 08:15

水晶宮

回覆樓主:

我多數去太子何家園

在始創對面

非常好

珍珠宮

虎到金來勳章

請問這樣改牛仔褲要幾錢?

我住葵青,可否 PM 地址我嗎?謝謝!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

荃灣近我呀,請比資料我,謝謝你

首頁

尾頁

跳至