陳思昕牙科(荃灣)好唔好?

bearking
|
陳思昕牙科中心(荃灣),有冇人知好唔好呀?
childkid
|
我都想知!
bobokobe
|
好,我做緊杜牙根,細心有禮貌唔痛。但堅貴。
kitoleung
|
好,我帶仔去做牙齒檢查,細心
nana_or
|
杜牙根開價6000, 牙套5000, 其實都幾貴架, 不過環境唔錯, 睇落乾淨既
puichiha
|
nana_or 發表於 18-2-8 17:33
杜牙根開價6000, 牙套5000, 其實都幾貴架, 不過環境唔錯, 睇落乾淨既

超級貴,同埋睇人地址開價
檸檬檸檬
|
puichiha 發表於 18-2-23 18:12

咁唔老實
nana_or
|

咁恐怖(emoji)其實有時聽到其他人比錢個銀碼都幾大下,郁啲幾萬幾千咁
Man13579
|
nana_or 發表於 18-2-8 17:33

我之前打電話問價杜牙齦,真係堅貴!
childkid
|
點樣睇人地址開價﹖ 即住私人樓就收貴啲﹖
puichiha
|
childkid 發表於 18-2-24 12:32

佢開我牙套$4000
childkid
|
puichiha 發表於 18-2-24 15:28
佢開我牙套$4000
我又未試過整牙套,我剝一隻大牙要$900
葉杏霜mama
|
bearking 發表於 18-1-26 14:57
陳思昕牙科中心(荃灣),有冇人知好唔好呀?

我仔仔補咗3隻牙,$800/隻,我覺得陳醫生好有耐性,係一個好好既牙醫,至少我仔仔好鍾意佢,唔怕睇牙醫,我仔仔3歲半
hippoo
|
childkid 發表於 18-2-24 12:32

同問
Quentin媽媽
|
回覆 Man13579 的帖子

睇過 杜牙根$6000 牙套$6000全瓷的
冇錯係有禮貌 但會拖好耐先整好 去第2個牙醫度洗牙 人地睇完話陳思昕技術差 話口未完
個牙套整左唔夠1個月就甩出黎..整個牙套 前前後後搞左2個月..係一個牙套咋...
Man13579
|
Quentin媽媽 發表於 18-7-20 17:09
回覆 Man13579 的帖子

睇過 杜牙根$6000 牙套$6000全瓷的

佢是否剛畢業出來呢?
mikako1205
|
葉杏霜mama 發表於 18-2-25 11:56
我仔仔補咗3隻牙,$800/隻,我覺得陳醫生好有耐性,係一個好好既牙醫,至少我仔仔好鍾意佢,唔怕睇牙醫, ...

800/隻補牙
hohoho796
|
我幾個月前去陳醫生度種過幾隻牙,技術幾好,唔係好痛,預咗唔會平,但係以服務、設備嚟講我覺得值。

以前為咗平都去過附近仁濟醫院睇牙,不過唔好期望咁大。
wingyee_ma
|
想知
pixelskin
|
洗牙ok