王紹宏醫師照結構

jadebbb
|
剛剛book左3月中係王醫生到做結構, 請問有冇JM係佢到相過? 王醫生ok嗎?(emoji)(emoji)
pigpiglamlam
|
有jm開post問過,你爬文睇下
TYY1988
|
我覺得ok啊,第一胎係佢到照結構!佢每個部位都照得好仔細,係講野細聲d!
itrustyou9968
|
jadebbb 發表於 18-1-31 13:32
剛剛book左3月中係王醫生到做結構, 請問有冇JM係佢到相過? 王醫生ok嗎?(emoji)(emoji)
...

他是得細心,很專業。
Janiceding
|
佢好好架,我兩胎都係佢度照,好細心,照得好詳細,會講下笑。過程20分鐘左右,仲有相報告同一隻usb比返你,但你book果個時間上到去可能要等下先入得去,佢地好多人去照架。
Vikichanc9
|
岩岩今日照完結構,王醫生照得好詳細,我今朝又唔洗等好耐,可能係約朝早,約左11點,上到去到照完等埋報告唔洗一個鐘!
Wonggyymm
|
Vikichanc9 發表於 18-3-9 16:49
岩岩今日照完結構,王醫生照得好詳細,我今朝又唔洗等好耐,可能係約朝早,約左11點,上到去到照完等埋報告 ...

想問佢收費如何?
Telex
|
Wonggyymm 發表於 18-9-10 10:25
想問佢收費如何?

今年四月時照 $3200
Vikichanc9
|
Wonggyymm 發表於 18-9-10 10:25
想問佢收費如何?

因為我係係隔離診所refer,$2800
ilikepanda
|
我也是找他照結構的,覺得很好。
Sweetbabymom
|
係咪2D 架?
ChanChanAgnes
|
...

醫生ok,但好多內地媽媽幫襯,我約左都要等兩個半鐘。
Jessicakyy
|
Vikichanc9 發表於 18-9-11 04:57
因為我係係隔離診所refer,$2800

我施聰珀叫我去的。係咪可以攞轉介信,會平~!?

佢會唔會因為平而做得唔夠好。。?
solterayu
|
...

我9月去搵王紹宏醫生做結構, 因為我有個朋友搵佢做結構, 加上佢喺網上正評多

本身$3,200, 因為之前喺佢呢度做過NIFTY Pro,所以減左$500

預約左都仲要等成兩個鐘

好多內地客

王醫生幾好,照得好詳細,有問必答,有USB, 內有相同照結構過程嘅video, 仲有A4 列印同相紙

但係接待處職員態度就嘛嘛

喺佢呢度照結構, 就可以$880優惠價喺26至28周照4D

Mimimiwu
|
回覆 jadebbb 的帖子

幾好,我老公覺得佢幾幽默,貴啲都值 :)
chanlazy
|
係佢到做第一次產檢 照閃閃 個人認為好hea 問問題都答到好慢好一舊舊 最後我要睇多次醫生解答我嘅疑慮⋯⋯
fish30011988
|
今日照完結構,book左11:30,12:45走得…
醫生幾好,一路照會一路講解,不過講嘢細聲同快…我有d都聽唔清楚佢講乜…但有問題都解答得幾詳盡…機好清!整體感覺唔錯!
Cindy曾
|
Jessicakyy 發表於 18-11-16 10:22
我施聰珀叫我去的。係咪可以攞轉介信,會平~!?

佢會唔會因為平而做得唔夠好。。?

我都係甘,約了12月中旬去!3200