夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Vkeeleung 發表於 18-4-13 13:39
回覆 AJH 的帖子

而家係我不停逃避。亦唔想傾。因為佢覺得冇問題。雞同鴨講。其實我係咪已經唔愛佢?但佢交 ...

聽你咁講佢都唔差,有咩問題?
唔好點評我

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Mcmanaman 的帖子

冇都唔外求,你真係好男人。
我覺得你都要同老婆傾下,
Sex唔止係身體需要,
還有精神上滿足。
冇就唔完美。

大宅

soso1227 發表於 18-10-31 14:01
回覆 Mcmanaman 的帖子

冇都唔外求,你真係好男人。

唔洗傾, 大家有默契, 佢會知我 "因為佢唔想" 而 "唔洗"

都一齊 19年, 要扑以前都扑夠啦.
依家一家三口, 都好開心.

平平淡淡, 卻已足夠..

我都40尾, 唔係太有需要.

複式洋房

Mcmanaman 發表於 18-11-1 12:33
唔洗傾, 大家有默契, 佢會知我 "因為佢唔想" 而 "唔洗"

我真要比Like你,睇得出你對屋企人好好

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

Mcmanaman 發表於 18-11-1 12:33

你真係好老公咁體諒你太太,其實如果你自己都唔太需要而大家又接受到都無乜大問題吖

水晶宮

畀面勳章

賢弟弟 發表於 18-9-13 20:32
一星期無係男人都唔得啦

咁又唔一定,無咩話一定唔得,有d人真係無性趣

別墅

畀面勳章

Mcmanaman 發表於 18-10-26 13:55
真係無野喎, 一家三口, 樂也融融.

佢係好常見果種, 做左媽咪後, 生理心理都唔再需要性愛.

一路睇個個都用對與錯嚟比較, 終於搵到個想法比較接近的人。我老婆應該算好初期唔想做果種, 現在開始越㖭越少, 做太長都唔like! 所以佢一話唔ok果晚㑹down , 咁咪去睇下av 自己攪掂囉! 同師兄講咁攪野又唔係生活唯一, 出完火就平静番! 反而想講的係一年總有一次佢突然想要, 咁咪驚喜萬分囉!
再講就算他日請唔請外援都唔會有小三, 揾人攪野唔難, 搵到一個夾到一齊生活不易! 有d C9想揾C6坐下談心, 而男人反而想生活盡在不言中, 一個家庭如果有一兩個小朋友都唔㑹無話題, 再加生見到有乜有趣新聞和所見所聞, 再加上現在打開facebook有各種野賣, 重有朋友發生的事..... 所以無性都唔可以係要分開的原因

Mcmanaman    發表於 18-11-2 10:37

大宅

靚豬豬 發表於 18-11-1 19:34
你真係好老公咁體諒你太太,其實如果你自己都唔太需要而大家又接受到都無乜大問題吖
...

男人嘅野, 睇吓四仔, chok 兩 chok 都出左啦.

有時見佢訓左, 揸吓佢, 又 chok 出尼.

再者, 我唔係太明呢度D 人, 好似唔扑野會死咁.

別墅

Vkeeleung 發表於 18-4-13 13:39
回覆 AJH 的帖子

而家係我不停逃避。亦唔想傾。因為佢覺得冇問題。雞同鴨講。其實我係咪已經唔愛佢?但佢交 ...

好奇。有上些男人對住老婆無性欲。也有寧願叫雞都唔同老婆做。但個老婆又唔懷疑

複式洋房

Vkeeleung 發表於 18-4-9 00:43
回覆 fantasyworld 的帖子

我自覺冇咗爱.。家庭鎖事。嗌交。除在床上永也不拖榄我。甚少拍拖。全部三人行( ...

我都覺。無性就無愛。愛唔起~不愛了。日日機械式生活。夜晚就背對背係床訓。但我已經無好多年性生活。一點也不開心。自覺就算生完度都無咁差。就係覺得無愛,也不愛不起了

大宅

theee 發表於 18-2-3 13:23
你哋唔好再自欺欺人啦(emoji)
我明白女人未必時時刻刻想做,
但係一個50歲以內嘅男人係唔會無性慾(emoji)(e ...

身體差,可以導致性慾低

首頁

尾頁

跳至