有冇人呢排續約pccw網上行寬頻上網?

somehow
|

請問有咩優惠?平均一個月幾錢?

Candy_CHUNG_LAU
|
somehow 發表於 18-2-5 14:18
請問有咩優惠?平均一個月幾錢?
網上行 公/居 續約plan
合約期: 24 個月
500Mbps,$138 OR $1000Mbps, $158
送惠康COUPON$1000+兩年免費F-Secure Safe Anywhere+兩年免費Freedome VPN
平均月費:HK$96.3333... or 116.3333...

wcpcelia    發表於 18-2-5 15:56
somehow
|
Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-2-5 15:08
500Mbps,$138 OR $1000Mbps, $158

咁好嘅,你幾時續約?
|
somehow 發表於 18-2-5 15:23
咁好嘅,你幾時續約?

最新offer

reference from HKEPC

somehow
|
Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-2-5 15:25
最新offer

thx
iki
|
給我最平1000mbps都要260
wcpcelia    發表於 18-2-6 11:38
somehow
|
iki 發表於 18-2-5 19:06
給我最平1000mbps都要260

呢幾日我冇聽pccw電話,早幾個月都打左來,我話仲有大半年先約滿wor,態度又差,offer又差,叫人點續
iki
|
somehow 發表於 18-2-5 19:22
呢幾日我冇聽pccw電話,早幾個月都打左來,我話仲有大半年先約滿wor,態度又差,offer又差,叫人點續
...

係呀,近來無論家居定上網,提早成半年隔日打嚟,同一番說話,差幾蚊價錢,如果你打番俾1000傾重衰,佢地D態度差到,一講續約就完全冇禮貌,俾你咁多就係咁,已經平過你冇約,第三句就寄cut form俾你

angelhappy0306
|
Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-2-5 15:08

請問點樣續到呢個價 thx
|
angelhappy0306 發表於 18-2-9 16:40
請問點樣續到呢個價 thx
可以去果邊參考其他成功個案
angelhappy0306
|
Candy_CHUNG_LAU 發表於 18-2-9 16:44
可以去果邊參考其他成功個案

去邊道參考呀?
|
angelhappy0306 發表於 18-2-9 16:45
去邊道參考呀?
HKEPC
anitaho1226
|
回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

candy.請問有電話詢問嗎?thx.
|
anitaho1226 發表於 18-2-9 20:29
回覆 Candy_CHUNG_LAU 的帖子

candy.請問有電話詢問嗎?thx.
臨約滿前2個月左右打hotline 1000
要求終止服務

再慢慢同pccw 傾

somehow
|
呢兩日pccw打來我都冇聽,想睇多幾個case,最平幾錢
文迪羊
|
我4月到期
boaangel
|

好抵我未續,因價錢太貴;500M 都要238,簽2年。
ccckeung
|
...
我都覺得 "網上行" 真係差左好多,WIFI 成日斷,
DESKTOP 用LANS 線上網,
有時都幾慢~~

** 所以, 到期諗住轉,
你地覺得 香港寛頻" 穩定嗎??
eeyoreb
|

咁多優惠既
佢早2星期打比我
1000mb $198
冇其他野送
2年約

Lingo
|
...

續約提升wifi重要320蚊,啋佢都儍