2018生寶寶住東涌的媽媽

IRiSLI1991
|
我係新手媽媽想找2018年住東涌的媽媽
bi_be
|
hello:mother:
IRiSLI1991
|
bi_be 發表於 18-2-7 23:18
hello:mother:

Hello
whki221
|
Hello
IRiSLI1991
|
whki221 發表於 18-2-11 00:24
Hello

Hello 我住富東的。仔仔剛滿月無耐
whki221
|
IRiSLI1991 發表於 18-2-13 03:21

我預產期6月 坐完月會搬去東涌同老公住
IRiSLI1991
|
whki221 發表於

Haha 咁遲啲小朋友可以一齊玩
|
IRiSLI1991 發表於 18-2-5 18:34
我係新手媽媽想找2018年住東涌的媽媽

hilo, 我都係住東涌既新手媽媽,bb 17日人仔, 有無whatsapp group 可以join 呀? 我黎緊做ftm, 想搵啲朋友一齊玩下
IRiSLI1991
|
[email protected] 發表於 18-2-17 22:08
hilo, 我都係住東涌既新手媽媽,bb 17日人仔, 有無whatsapp group 可以join 呀? 我黎緊做ftm, 想搵啲朋友 ...

Hello ^^
我都想搵group 入丫。
IRiSLI1991
|
[email protected] 發表於 18-2-17 22:08
hilo, 我都係住東涌既新手媽媽,bb 17日人仔, 有無whatsapp group 可以join 呀? 我黎緊做ftm, 想搵啲朋友 ...

我睇到pm 但回覆唔到
IRiSLI1991
|

我明天2:30產後檢查你會嗎?

|
IRiSLI1991 發表於 18-2-19 21:10
我明天2:30產後檢查你會嗎?

我已經生左哪,bb依家20日人仔(emoji)
IRiSLI1991
|
[email protected] 發表於 18-2-20 05:01
我已經生左哪,bb依家20日人仔(emoji)

你pm聯絡方式我,我開
|
IRiSLI1991 發表於 18-2-13 03:21

我地開緊個東涌媽媽谷,有興趣可以pm
|
whki221 發表於 18-2-11 00:24
Hello

我地開緊個東涌媽媽谷,有興趣可以pm
hopingwong
|
我都想加入啊 女女2歲 係迎東
YanYan1231
|
回覆 [email protected] 的帖子

你好....可加我嗎? 逸東新手媽媽 預產期 7月~ 6228 1765
mrs_london
|
Hello, 我BBS 1月出世的.
Cindy2345
|
whki221 發表於 18-2-14 00:00

hello!我都系6月生BB嘎!你BB出世没啦!
whki221
|
Cindy2345 發表於 18-6-27 02:22
hello!我都系6月生BB嘎!你BB出世没啦!

出左世啦527