親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆 PCCW2319 的帖子

shinsegae 我見呢到姐妹不是介紹呢間嗎, 我去錯咗嗎
生日月, 開心過

水晶宮

DouMiMa 發表於 18-4-25 21:38
順利完成第一次采購。網上買真係抵好多。當地鋪頭定價已高過網上,又要買夠金額才有折。Share 下個人今次經 ...
我跟呢個post, 新世界
生日月, 開心過

水晶宮

回覆 DouMiMa 的帖子

我比較過新世界好多比樂天便宜, 但係有些樂天有, 佢無. 所以我二邊都落咗單.

生日月, 開心過

水晶宮

雪文 發表於 18-6-25 15:10

shinsegae 我見呢到姐妹不是介紹呢間嗎, 我去錯咗嗎

我講嗰個係The Shilla

天空之城, 快樂之地

水晶宮

我啱去睇咗, 又要注冊.搞唔掂咁多間比價,表面價新世界便宜少少.
唔該晒你啊
生日月, 開心過

子爵府

雪文 發表於 18-6-25 15:16

我比較過新世界好多比樂天便宜, 但係有些樂天有, 佢無. 所以我二邊都落咗單.
我都係比較過新世界較便宜,如果撞正買一送一仲抵,但種類較樂天少。因爲怕機場取貨來不及,所以當時集中一間係新世界買。去到當地,朋友發現網上比鋪頭便宜,又託我買,加加埋埋都買左不少

水晶宮

昨晚係樂天買咗好大堆貨, 撞啱我喜歡的innisfree, Etude house 七折和 3ce 八折.仲俾錢慢咗少少, 有些貨立即out of stock

今日要再係新世界落單, 明天我飛了. 係唔係要print 出來取貨單好D ?

樂天我有收到短訊 ( 國內手機), 但新世界無.

我二個都裝咗apps

生日月, 開心過

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我想問各位媽媽 宜家樂天係咪冇得攞優惠券呀 我揾唔到係邊個位置呀 唔該大家

大宅

回覆樓主:

可以share呢d網址俾我嗎,想試下係香港訂貨去到機場先拎

大宅

回覆樓主

想請教樂天現在有冇新帳戶優惠?另外,銀聯4%點用架?點解用唔到的。many thx

男爵府

回覆樓主:

想問下如果喺新罗新世界買嘢 T2有冇得取貨? 係唔係同 樂天duty free嗰邊程序一樣?THX

男爵府

fruitfulsnoopy 發表於 18-7-8 23:04
想請教樂天現在有冇新帳戶優惠?另外,銀聯4%點用架?點解用唔到的。many thx
...

我都想知呀係唔係用銀聯信用卡畀錢佢就會自動扣?

首頁

尾頁

跳至