自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我每個星期都訂 又冇事 有早冇遲

男爵府

sodababy 發表於 18-2-7 23:57
我每個星期都訂 又冇事 有早冇遲
我都係佢地度買左好耐野,但之前都係買超市野、凍肉。係呢兩次買d貴野(個燙斗成千蚊,個4盒曲奇係成幾張單最貴,成$600蚊)就出事

大宅

試過送貨好亂,email 同實際唔一樣,隔左一排諗住轉買士多,點知無貨..岩岩又買返hktv

琥珀宮

回覆樓主:

依間嘢聽過好多次送貨都係負面

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 sisilui 的帖子

咁快D同佢地CS 投訴, live Chat 好過打電話

男爵府

森永牛乳 發表於 18-2-7 21:49
我次次都有早冇遲,又齊哂

Same...話2-6,好多時12 點打黎睇下有無人,我都想最點收。未試過送漏。我都每個月訂一次日月品

侯爵府

sisilui 發表於 18-2-7 23:05
有冇人試過我咁架case,簽收左先發覺無送,但訂單狀況係寫送左?

下次send email, 都快覆,試過少左貨,第二日補返

大宅

sisilui 發表於 18-2-7 21:39
一直好支持HKTVmall ,但呢兩次真係好失望。買左個特福燙斗,第一次選係Groupon 取貨,貨應上星期六到,我星 ...
我果個仲衰,唔洗我地簽收,試過几次未送來就話我簽收左!向CS投訴都冇用!

男爵府

回覆樓主

呢間野對我黎講送貨時間就冇問題,次次都好準時,但一有咩甩漏要搵客服對話追番真係有排等,上次執錯野比我,我排隊等對話足足等左成個鐘

男爵府

sisilui 發表於 18-2-7 21:57
我係打live chat, 佢根本就無真人聽電話。我而家唯有聽日10:00再打。頭先俾老公鬧唔check 貨就簽收。有冇人 ...

試過,隔兩日送番上黎,唔駛驚

子爵府

回覆 sisilui 的帖子

乜佢有客服電話咩? 搵極都無既, 我上司係網上面同手機app 留晒言, 電話, 三星期都無人覆架, 係架手推車貨到後發現爛左丫, 想投訴都無得投訴, 根本無人理, 好過份

男爵府

回覆樓主

我等緊收貨,陣間要認真點貨至得,而家CS即時對話閒閒地都要等一個鐘先有人應下你,浪費時間

子爵府

回覆樓主:

要用app在線個cs先有人理,都等好耐。一錯過咗就由頭排過。不過若找到個Cs,都試過退到款

侯爵府

回覆樓主

我只訂超市嗰啲暫時無事

子爵府

sisilui 發表於 18-2-7 21:39
一直好支持HKTVmall ,但呢兩次真係好失望。買左個特福燙斗,第一次選係Groupon 取貨,貨應上星期六到,我星 ...
越做越差!半年前試過送漏貨補返,大半年前缺貨退款。...不過,12月底送咗另一隻同牌子麵比我,投訴要求換貨,只收返個email,比咗個個案號碼我,一路冇回覆,喺產品評價度留言,又比佢哋delete 個評語,之後仲離譜到連包麵個張相都改埋送錯比我嗰張,非常無賴!...再搵cs對話,次次個幾鐘,有時又自動斷線,簡直不知所謂!後來我喺佢地facebook留個案號碼要求跟進,竟然收到個email同知話個case因為我complain嗰輪太忙,所以跟進唔到,個case已經close咁話。如果唔係百零蚊,我真係要向消委會投訴!...呢檔野,冇事無幹就ok,一有乜野要跟進,就完全好似去咗間黑店買野,佢哋處理方式係非常之有問題,無恥,無理,無賴之極,所以都係咪搞!建議你cap低晒同cs嘅對話,留低email record,再喺佢哋fb留言,睇佢哋點跟進,如果送返比你就最好,萬一又係唔理你,可能都要向消委會投訴。

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

呢間由開張到依家,都成日有人開鋪投訴。

查實佢蝕咁多錢,可以撑幾耐?

男爵府

回覆樓主

我都買過好多次 多數有早無遲

別墅

回覆樓主

間野自己d貨出錯,之後退錢都退少,你去追佢難過登天,應承你話退,cs又垃圾,退到清明都仲未收到$,hktvmall以後都吾再買!!

男爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 親子達人勳章

屋企人上月試買左廚具同1包大包裝貓糧,話上午送貨,等到下午都冇人黎,又無得打電話,又要用個app去聯絡,話送漏左,第2日送返,咁好啦,第2日送到黎又趕住走,都未睇清楚就走左,打開發現貓糧由大包裝變成細包裝,之後又要花時間再講,冇貨又唔出聲求其拎1包細既黎,話唔要又係話退mall dollar,點叫佢退返去credit card度

男爵府

grawong 發表於 18-2-8 10:01
越做越差!半年前試過送漏貨補返,大半年前缺貨退款。...不過,12月底送咗另一隻同牌子麵比我,投訴要求換 ...
今朝結果又係攪左成朝,因佢check 時太耐,跟住又斷我線,我又要再打,再等成個鐘。我有cap 低對話。佢話14-21天退款返信用卡。連埋特福個燙斗夾埋要退成成$1600,佢唔退俾我,我一定去消委會投訴。因我真係覺得佢做生意手法好有問題,

呢兩次後,以後唔會再幫襯。

首頁

尾頁

跳至