自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

一直好支持HKTVmall ,但呢兩次真係好失望。買左個特福燙斗,第一次選係Groupon 取貨,貨應上星期六到,我星期六及今個星期一上左兩次,都話件貨未到,Groupon 職員只係叫我打去客服,打左成個鐘,跟住自call Gail,再打又等成個鐘。原來唔係真人對話,係文字對答。係街度打黎打去先話無貨,話退mall dollar. 我堅持先話退返credit card. 無貨又唔通知,要人走黎走去,而且但最攪笑係我上佢地網件貨仲有得賣。咁點解同我講無貨?係咪騙人買左就退mall dollar?

今日又係咁,之前訂左d貨今日應2-6pm 到,結果成8pm 先到。開盒發現有最貴既4盒曲奇無到,成$600。追出去送貨已經走左,打去客服,又係等左大半個鐘,可能緊張我打錯左訂單1個數字,佢話唔啱,我check 返號碼想打返,佢已經cut 左我線,我又要重新再打再等,等到9pm 又cut 線話收工。我而家好擔心,因工人簽收,佢會唔會唔認?

HKTVMall 真係好離譜!放咁多次賣廣告,貨源,物流,客服都配合唔到。而且我真係覺得兩次都係好貴既野出事,係咪特登架!好似呃人咁!以後都唔會再幫襯!好擔心佢唔認無送到個曲奇,點算?

男爵府

回覆 sisilui 的帖子

打錯字,係 「call fail」

男爵府

我係打live chat, 佢根本就無真人聽電話。我而家唯有聽日10:00再打。頭先俾老公鬧唔check 貨就簽收。有冇人試過?佢會唔會唔認?

男爵府

回覆 hehehahailoveu 的帖子

最慘係我check 左,佢上面寫已送左同收貨

男爵府

有冇人試過我咁架case,簽收左先發覺無送,但訂單狀況係寫送左?

男爵府

sodababy 發表於 18-2-7 23:57
我每個星期都訂 又冇事 有早冇遲
我都係佢地度買左好耐野,但之前都係買超市野、凍肉。係呢兩次買d貴野(個燙斗成千蚊,個4盒曲奇係成幾張單最貴,成$600蚊)就出事

男爵府

grawong 發表於 18-2-8 10:01
越做越差!半年前試過送漏貨補返,大半年前缺貨退款。...不過,12月底送咗另一隻同牌子麵比我,投訴要求換 ...
今朝結果又係攪左成朝,因佢check 時太耐,跟住又斷我線,我又要再打,再等成個鐘。我有cap 低對話。佢話14-21天退款返信用卡。連埋特福個燙斗夾埋要退成成$1600,佢唔退俾我,我一定去消委會投訴。因我真係覺得佢做生意手法好有問題,

呢兩次後,以後唔會再幫襯。

男爵府

回覆 論盡太太 的帖子

你係咪最後退唔到款?如果其他 JM 都試過有問題,我地團結埋一齊去消委會投訴。

首頁

尾頁

跳至