藍莓素

mama_long
|
想請教大家 我隻眼視網膜有個窿 做了激光 現感覺有澀 聽聞藍莓素有保護眼精作用 是真的嗎?
ScarlettWong10
|
我隻眼都有d乾,朋友介紹我食葡萄籽護眼藍莓素,有明顯改善,要keep住食
YAC0601
|
應該都有用!反正只係supplement, 試下無防。
tom_s18    發表於 18-2-18 20:07
wcpcelia    發表於 18-2-9 12:03
Poyau
|
mama_long 發表於 18-2-8 22:52
想請教大家 我隻眼視網膜有個窿 做了激光 現感覺有澀 聽聞藍莓素有保護眼精作用 是真的嗎?
...

試吓無妨
mama_long
|
ScarlettWong10 發表於 18-2-8 23:11
我隻眼都有d乾,朋友介紹我食葡萄籽護眼藍莓素,有明顯改善,要keep住食

請問在那裏買?
|
mama_long 發表於 18-2-12 23:22
請問在那裏買?

旺角,我聽日要去買,要幫你買埋嗎
mama_long
|
ScarlettWong10 發表於 18-2-12 23:29
旺角,我聽日要去買,要幫你買埋嗎

不好意思 剛回港 謝謝妳的幫忙 不用啦!因我住的鄰近有屈臣氏和萬寧。
|
mama_long 發表於 18-2-18 18:28
不好意思 剛回港 謝謝妳的幫忙 不用啦!因我住的鄰近有屈臣氏和萬寧。

屈臣氏/萬寧無嗰個牌子
mama_long
|
ScarlettWong10 發表於 18-2-18 18:46
屈臣氏/萬寧無嗰個牌子

不用勞煩妳 請告訴我在旺角那裡有得買就可以啦!
jolps
|
我平時係iherb 網購買, 都好多選擇, 唔止藍莓素, 仲有其他成份都對眼睛有幫助, 入去search "vision support"
|
mama_long 發表於 18-2-18 19:45
不用勞煩妳 請告訴我在旺角那裡有得買就可以啦!

朗豪坊11樓
cbeyond
|

iherb 大把選擇, 價錢仲平得多.

個人覺得黑杞子有效過Bilberry, 我隻眼視網膜有個窿, 做了激光修補.

mama_long
|
cbeyond 發表於 18-2-18 22:34
iherb 大把選擇, 價錢仲平得多.

個人覺得黑杞子有效過Bilberry, 我隻眼視網膜有個窿, 做了激光修補.

謝謝你 不過我有糖尿 黑杞子是否會過甜 ?
cbeyond
|
mama_long 發表於 18-2-18 22:54

呢點你要問醫生, 但我唔覺甜。
cbeyond
|
mama_long 發表於 18-2-18 22:54

報紙話可以, 最好都係問問醫生

https://www.google.com.hk/amp/s/kknews.cc/health/59k2zn8.amp
ngwong2
|
ScarlettWong10 發表於 18-2-8 23:11

請問食边隻和$?
|
ngwong2 發表於 18-2-24 12:17
請問食边隻和$?

仁x買,$348/1盒,新春期間仲有活動,買4送1
ngwong2
|
ScarlettWong10 發表於 18-2-24 12:21
仁x買,$348/1盒,新春期間仲有活動,買4送1

haha~估吾到边間?x=愛?
|
ngwong2 發表於 18-2-24 15:44
haha~估吾到边間?x=愛?

旺角朗豪坊11樓,要有會員先可以買到
我去做體檢時候仲買左幾盒益生菌黎食
chanwss
|
視光師話冇科學根據