自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

CS_HON 發表於 18-3-30 13:40
試過miss左班飛機

我同事都試過,去las Vegas 飲free flow champagne ,人出酒佢出命
結果斷片,訓醒時在公眾範圍,miss左班domestic flight,好彩仲夠時間catch 返香港果班

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主

我女學校老師講
上年DSE,有個考生嘔,即時清場,將個女仔的入特別室繼續考
好彩老師早有準備,因為個女仔一黎已經半神志不清一身酒味,老師預左佢實嘔,所以即將行plan B

伯爵府

回覆樓主:

我C6,飲醉話行緊返屋企,又話行緊樓梯上樓但成個鐘未見影,我諗住落街搵佢點知佢訓左係門口見佢應該係搵唔到鎖匙太攰就訓門口 我叫極佢唔醒咪自己返入屋訓,不過有拎張被俾佢襟下。

2,公司女高層係內部party追酒飲,飲大左走去廁所攬住廁所嘔,重要嘔唔停,最後call白車送佢入院

男爵府

牛年勳章

701003 發表於 18-3-30 13:04
我鄰居,大隻壯男,飲大咗半夜狂㩒我家門鐘,我老公頂唔緊開門,諗住同兩個鄰居夾佢返佢屋企,點知隻史立沙 ...

狗狗好識做又交足戲,真抵鍚

男爵府

701003 發表於 18-3-30 16:13
佢斷片,加上街坊都係中老年人,當場笑完就算,不過醉男父母有俾餅咭我哋兼say sorry
...

餅卡可能真係想娶狗新抱做親家

水晶宮

畀面勳章

lyf2409 發表於 18-3-30 17:20

餅卡可能真係想娶狗新抱做親家

醉男父母都有養同色史立沙狗的,醉男女友亦係養同款同色狗狗好明顯醉男high到亂曬龍

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

701003 發表於 18-3-30 17:29
醉男父母都有養同色史立沙狗的,醉男女友亦係養同款同色狗狗好明顯醉男high到亂曬龍
...

真係好搞笑醉男知唔知自己醉到咁失儀?

王國長老

kimchimom 發表於 18-3-30 16:57
我C6,飲醉話行緊返屋企,又話行緊樓梯上樓但成個鐘未見影,我諗住落街搵佢點知佢訓左係門口見佢應該係搵唔 ...

我朋友當年在大陸出差,算中高層,平時份人幾爽快人緣幾好
在annual dinner上俾下屬輪住隊酒,佢咪照飲囉。之前入廁所攬住個馬桶勁嘔勁喊(斷左片),無人救到佢返出黎
然後要出動某女同事個老公爬入廁格開門拖佢出黎,車佢返屋企。途中唔知攪咩一路喊一路笑

瘀到痺

男爵府

回覆樓主

我朋友飲到嘔曬白泡瞓係街不醒人事 酒精中毒比人call白車送院

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主

House party 個個飲到好醉,有一個開champagne 竟然淋濕左部電視 之後又射爛水晶燈

跟住跳舞,有人撞左落窗裂左
第二日個個醒左,一地玻璃
三個toilet 都有人嘔

剛好cleaning lady 嚟到,叫曬我地起身,當仔女咁教訓
當時應該係uni year 1

子爵府

回覆 rachel_tim 的帖子

有啲好好笑!但有啲就一世真係咪諗住小野

公爵府

回覆樓主

響急症時見過有廿幾歲男人歌飲太多不醒人事要搶救
清醒少少(未酒醒)後大鬧醫院
要送入院嘅朋友撳住佢

公爵府

回覆樓主

朋友結婚酒後after party
其中一名中年男性朋友飲大咗
同人打交後又再張成張小餐檯踢翻
攪到新人不斷同不同人事say sorry
餐廳老闆超嬲
場面好尷尬

男爵府

回覆樓主:

我之前做過下酒吧,見過唔少

1)有個男仔,2×歲,飲醉左後攬住張櫈係門口,不停嘴,又話好愛你,仲爆喊
2)有個女仔,18,19歲,飲醉左入廁所嘔,嘔到攬住廁所瞓,拍極門都唔肯行出黎
到查牌時,被警察拖出黎
3)有個男人,飲大左,跟住玩得開心得滯除褲跳舞
4)有個男人飲大左,返到屋企,四圍吐口水
5)有個女人,醉到周圍錫人,仲要係好激果隻
6)有2個女仔,醉左後周圍撩人玩,仲不停性騷擾果男既,
果2個男仔係熟客,好鬼斯文架,佢地同返我地職員講,係咁俾人摸
………………仲有好多

珍珠宮

叻叻勳章 畀面勳章

回覆樓主:

係咪呢啲

大宅

回覆樓主:

飲大左同唔識嘅男人打車輪,朋友分開佢地仲要發脾四,真心無眼睇

珍珠宮

701003 發表於 18-3-30 13:04
我鄰居,大隻壯男,飲大咗半夜狂㩒我家門鐘,我老公頂唔緊開門,諗住同兩個鄰居夾佢返佢屋企,點知隻史立沙 ...

呢個好笑
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

大宅

回覆樓主

某年Annual dinner
一個女同事飲醉到係咁咀人
另一個又係女同事飲到攬住老板係咁影相 老板個老婆係隔離黑面
又一個男同事係咁搵人飲 叫我阿頭飲 阿頭唔睬佢 佢話咁我敬你 成杯倒落樓下 仲舉埋中指

珍珠宮

docomo 發表於 18-2-10 18:10
睇呢度jm post過,佢爸爸飲醉酒,瞓左喺屋企樓下公園d櫈,有人通知佢阿媽,點知佢阿媽落到去只係拎走晒佢d ...

做得好,應該得到教訓!

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

N年前未有醉駕法例,某女星醉駕抄咗,係咁問現場人仕:「我係咪好靚呀?我係咪好靚呀?望咩呀?望咩呀」

首頁

尾頁

跳至