自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

rachel_tim 發表於 18-3-31 03:14
真人真事
見佢醒返知自己癱左勁喊, 超慘

咁就一世
Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm
Day 46: W:7kg L:62m HC40.5cm
Day 82: W:~9.2kg L:~66cm
Day 112: W:~10.4kg

珍珠宮

馬明嫂 發表於 18-4-1 04:11
我舊公司annual dinner
有個部門老闆同佢秘書飲醉左

飲醉左, 搞到份工都無埋

公爵府

A_lcy 發表於 18-3-31 03:27
女仔朋友個老公話佢有次飲醉左番屋企上床
攬住個老公講「快d, 我老公就返」
...

Birth 15/3: W:4.2kg  L:52cm HC:37.5cm
Day 09: W:4.37kg  L:55.5cm HC:37cm

公爵府

本身有路架啦我估。

公爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

大宅

Mrs.Kangaroo 發表於 18-4-1 07:48
咁就一世

慘…

公爵府

回覆樓主:

我老公飲醉左,會不停話自己好愛我要俾哂d錢我,真係開哂櫃桶攞哂d錢塞俾我,仲識講留返幾十蚊俾自己就夠
第二朝就話可唔可以俾返d佢,得幾十蚊唔夠洗,我就要扣返手續費

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

我最近去觀禮,見到個証婚律師同新郎都醉到面紅,口齒不清,企唔穩,但又可以成功完成到証婚程序,四大長老塊面黑到包公咁。到散席前仲上演新郎同伴郎好似拍劇一對情侶係沙灘走向對方相擁互咀場面,我係個新娘真係無眼睇。
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

水晶宮

回覆樓主:

我哥幾個朋友送佢fd回家,佢好高大,佢係士多借手推車,推佢翻屋企

狂拍門無人應,終於穩到鎖匙開門,佢地推左佢上sofa,,太攰,幾條友雪櫃飲晒d飲品

佢阿媽先係房出黎仲眼檬檬咁:發生咩事

真係有人懶訓到咁,入晒屋都未知

男爵府

1. 舊同事男 女 annual dinner後兩個醉左一齊去左酒店 結果單野比我地講左好耐 當時人兩個無人認
第二年老闆開聲唔比佢地飲酒

2. 舊同事女 每次飲醉就狂喊

3. 舊同事男 成日飲醉唔知醒返工 攪到有時早上唔見人就打比佢叫佢起身 跟住佢話訓醒唔知點解係垃圾房度

4. 我自己case 斷左片 朋友收留我一晚因為我大叫話咁醉返到屋企阿媽實好擔心

伯爵府

Mrs.Kangaroo 發表於 18-4-1 07:55
本身有路架啦我估。

我都係咁諗

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

中學畢業,有個男同學醉了,成晚超大聲講出自已家事,成百人聽到好请楚,超級醜死~

所以我從來滴酒不沾~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

咁現場咪好多人睇到?!最後點呀?

男爵府

回覆樓主

有年annual dinner 我冇去, 事後同事講番T 同事飲醉酒猛後係咁攞自己銀包d 錢塞比侍應
其他同事阻止到佢塞100 蚊比人, 但阻止唔到佢塞1000 比人

珍珠宮

回覆樓主:

1x 歲喺加拿大讀書,同學 A 父母返咗台灣,去佢屋企開 p。A 住 house,living room 喺 2 樓,同學 B 好醉,失足撞爆人地廳大玻璃,跌咗落街,好彩係草地。見佢識起番身我地先識驚

男爵府

回覆樓主:

跌低撞頭係街訓一晚之後俾人送入院,要檢查個頭,住三晚之後終於可以出院

男爵府

回覆樓主

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

公司 annual dinner,醉到大字攤咗係酒店地下,幾個兄弟抬佢返屋企,失禮

首頁

尾頁

跳至