求古法紥肚分享

Punmak
|
請問大家有冇試過?
Work 唔work?

candysasa
|
Punmak 發表於 18-2-13 08:18
請問大家有冇試過?
Work 唔work?

如果搵人上去你屋企d人就話好work,我自己買左條布加set油連續做左幾日已無心機了(emoji)
Punmak
|
candysasa 發表於 18-2-13 10:20
如果搵人上去你屋企d人就話好work,我自己買左條布加set油連續做左幾日已無心機了(emoji)
...

有冇資料可以睇下?
Yu624518
|
回覆 Punmak 的帖子

好work 而家好多公司都有,但就貴d🙈,上門平d,而且方便d,我有幾個朋友見佢地都修得好快
annateris
|
回覆 candysasa 的帖子

布&按摩油喺邊度可以買到?
ks1122
|
Yu624518 發表於 18-3-9 21:53

好work 而家好多公司都有,但就貴d🙈,上門平d,而且方便d,我有幾個朋友見佢 ...

可分享上門價錢同詳情?thx
KiKicck
|
Yu624518 發表於 18-3-9 21:53

好work 而家好多公司都有,但就貴d🙈,上門平d,而且方便d,我有幾個朋友見佢 ...

我都想知
kevama
|
有無人試過restoring mum 或 magyi? 我唔知邊間好呀
Cowmei
|
我最後自己用咗幾百蚊紮,慳番d錢俾BB!
不過真係要選全棉果d肚帶~我用馬來西亞人手造的,又容易紮。
乖乖加埋有機firming powder同產後mommy oil條腰先出番嚟
snoopy001
|
Cowmei 發表於 18-6-7 02:35
我最後自己用咗幾百蚊紮,慳番d錢俾BB!
不過真係要選全棉果d肚帶~我用馬來西亞人手造的,又容易紮。
乖乖加 ...

可否pm?
Cowmei
|
回覆 snoopy001 的帖子

自己紮, 呢款好易!

https://www.savonmama.hk/collections/custom-collection-13/products/bengkung-belly-bind?variant=37133234257

用埋支產後修身油,可以去水腫驅寒暖子宮。
我覺得好有效,推薦!
shanshancat
|
我都好想知呀! 但我認同自己紥要好有恆心同埋家人會幫手先得!
我自問無恆心, 所以如果要俾錢唯有搵人上門紥呀........
但另一個考慮係, 紥肚係咪淨係瘦肚呀? 咁手腳pat pat 點算.... 會唔會都係咁粗肥...